Soarele în Rac schimbă vieți. 4 zodii au parte de transformări radicale în DRAGOSTE.

407

Soarele va fi în semnul Racului până pe 22 iulie și ar trebui să simțim cu toții o îmbunătățire semnificativă în viața noastră cu privire la emoții și sensibilitate. Sezonul Racului ne afectează viața amoroasă și, în funcție de modul în care interpretăm această influență, energia și efectul acestuia ne poate face mai puternici sau ne poate slăbi, mai ales daca vorbim despre  dragoste și romantism.

Nativii din zodia Berbec, Leu, Rac și Capricorn, sunt pe cale să experimenteze o schimbare majoră în viața lor amoroasă.

Berbec

Acest sezon vă va „lovi” ca o vacanță binemeritată și totul va fi despre felul în care vă ocupați de aspectele emoționale și mentale ale vieții voastre amoroase. Ce se va întâmpla cu viața voastră amoroasă în luna următoare este faptul că veți ajunge în sfârșit să vă relaxați.

Deși pentru voi poate că nu este o prioritate, sentimentul de un alt fel de relaxare într-o relație de încredere, fără nicio amenințare sau stare de tensiune, este exact ceea ce este pregătit pentru voi, iar dacă permiteți și acceptați acest pic de „noroc”, atunci veți simți cu adevărat sentimentul de plenitudine, de a fi cu adevărat relaxat, împlinit și fericit.

Dacă sunteți alături de un partener, veți realiza că totul este bine și că îngrijorarea nu are valoare în acest moment, nu există motive care să vă deranjeze sau supere. Dacă nu sunteți cu un partener, vă veți simți mai relaxat și fără presiuni interioare.

Astfel, lipsa de frică nu va mai fi acolo pentru a acționa ca o gaură neagră a nevoii, iar vibrația voastră nu va fi ca cea a cuiva care este simte presiune și stres și tocmai asta vă va deschide ușa pentru a atrage persoana potrivită, adică cea în care puteți avea încredere în viața voastră. Deci, în parteneriat sau nu, sezonul Rac vă va oferi darul unei minți liniștite și a unei vieți amoroase fără griji.

Rac

Uneori, tot ce aveți nevoie este un strigăt de eliberare și uneori această etapă de eliberare și curățare poate dura și o săptămână. Dar odată ce vă curățați, toate eforturile voastre emoționale vă vor oferi ceea ce ați căutat: pace. Va fi un sezon relativ lipsit de stres pentru voi și, în ceea ce privește dragostea, lucrurile se vor simți mult mai ușor decât în ​​trecutul apropiat.

Ați ajuns la concluzia că nimic nu se întâmplă în dragoste, decât dacă relația este asemănătoare cu o stradă cu două sensuri, ceea ce înseamnă că ambele părți trebuie să se intensifice și să-și facă partea lor. În trecut, voi ați fost cei care au făcut-o, în timp ce partenerul vostru era cel care ajungea să se relaxeze și să se bucure de roadele muncii voastre.

Însă, sezonul Racului va schimba toate acestea și în această perioadă veți realiza că singurul lucru care îl poate duce relația la nivelul următor este comunicarea sinceră, solidă. Este posibil sî faceți o parte din aceasta, comunicând cu lacrimi în ochi, dar nu toate aceste lacrimi vor fi triste. De fapt, dacă alegeți să comunicați și să vorbiți, acele lacrimi vor deveni cu siguranță lacrimi de fericire.

Cu alte cuvinte, dacă depuneți efortul de a vorbi despre toate problemele voastre, cu un accent puternic pe exteriorizare dar și pe ascultare în schimb, puteți stabili și pune bazele unei adevărate relații de dragoste, care are puterea să dureze o viață.

Leu

Este posibil ca de ceva vreme să fiți triști, dezamăgiți și obosiți, pentru că lucrurile nu ies așa cum vă doriți și acest lucru începe să vă afecteze viața amoroasă sau viața amoroasă pe care vi-o doriți. Acest sezon vă va influența și va scoate la suprafață hipersensibilitatea pe care o veți observa la toți cei din jur. Nu veți putea înțelege acest lucru și veți începe să vedeți oamenii ca fiind slabi, ceea ce poate fi o mare greșeală din partea voastră.

Ceea ce urmează să se întâmple este că vă simțiți atât de nerăbdători, încât veți începe să stabiliți ultimatumuri. Dacă sunteți partener, îi veți spune partenerului că trebuie să se schimbe sau „altfel” ceva se va întâmpla. La fel va fi și pentru prietenii voștri, care, ca și partenerul vostru, se vor răzvrăti împotriva acestei idei, că totul trebuie să meargă așa cum vreți.

Singurul lucru care poate merge corect este o viziune clară asupra lumii și modul în care percepeți lumea. Dacă percepția voastră este una care presupune să vedeți doar defectele altora, atunci nu veți fi niciodată fericiți și știm cu toții că fericirea este ceva ce vă doriți cu disperare.

Oamenii nu sunt slabi, sunt sensibili din punct de vedere emoțional, din cauza sezonului Rac. De asemenea, oamenii nu sunt acolo pentru distracția voastră, ci sunt ființe autonome și voi nu le dețineți, nu vă aparțin. Viața voastră amoroasă va deveni haotică, dacă nu începeți să aplicați compasiune și înțelegere. Profitați de sezonul acesta și oferiți empatie și recunoștință.

Capricorn 

Mai mult decât oricine altcineva acum, trebuie să vă asigurați și urmăriți spatele în timpul sezonului Racului, mai ales când vine vorba de dragoste. Vă face plăcere să vă mândriți cu capacitatea voastră de a atrage oameni cu care manifestă onestitate și integritate, dar mândria voastră aici, vă va orbi în această perioadă, motivat de faptul că există cineva în viața voastră care este posibil să vă mintă și din pacate simțiți, dar nu vreți să știți adevărul.

De altfel, viața voastră amoroasă este pe punctul de a obține o trezire mai dură, iar posibilele daune rezultate pot fi evitate cu succes dacă renunți la orgoliu și mândrie, alegând să fii sincer și să primești înapoi sinceritate, purtând discuții cu persoana din viața voastră în care aveți încredere cu inima și cu sufletul. Urmează o perioadă intensă, cu provocări, însă la finalul acesteia veți fi liberi, ușurați și veți avea o viziune mult mai deschisă și pozitivă asupra noțiunii de dragoste.

Sursă articol: ce-spun-astrele.ro