A inceput tranzitul lui MERCUR in Scorpion. Ce va descoperi fiecare zodie.

364

Mercur, planeta comunicarii, se alatura Soarelui si lui Venus si isi incepe tranzitul in semnul Scorpionului, unde va sta pana pe 17 noiembrie. Mercur in Scorpion ne poate face detectivi perfecti si vom avea tot felul de descoperiri, o sa aflam tot felul de lucruri. Vom fi mai cinici, mai sarcastici, mai frustrati, ne vom victimiza, vom dramatiza foarte mult, vom dori atentie. Nu stim sa comunicam direct. Scorpionul este un semn de apa, senzitiv, emotional, orgolios, drastic, observator, extrem de stapan pe sine, rabdator, ambivalent si secretos. Mercur in Scorpion este extrem de atent la informatiile pe care le transmite si primeste, plin de profunzime si mister. Este creativ, avand o putere extraordinara in a transforma orice emotie bruta in sursa de evolutie pentru inteligenta emotionala

Sa vedem cum vor fi zodiile afectate de tranzitul Mercur in Scorpion:

Berbec O perioada excelenta pentru cercetarea lucrurilor. Nu veti accepta nimic asa cum vi se serveste, veti investiga pana veti ajunge la radacina problemelor. Conversatiile vor fi pe teme importante, experientele vor insemna ceva. Veti fi mai seriosi ca de obicei, fiind o perioada buna pentru o transformare mintala.

Taur Cel mai bine veti relationa cu oamenii apropiati sau in discutii de unu la unu. Nu prea va veti simti in largul vostru in grupurile numeroase sau sa va expuneti ideile in public, veti prefera sa va bazati pe un partener. Este o perioada buna sa formati un parteneriat nou. Veti avea succes in negocieri, medieri si realizarea unor compromisuri, fiind o perioada buna pentru incheierea unor contracte.

Gemeni Mintea voastra se va concentra pe munca, veti fi puternici, productivi, veti gestiona cu eficienta proiecte si planuri. Veti comunica mai mult cu colegii sau prin intermediul tehnologiei, veti avea spirit analitic, in general veti fi ocupati la locul de munca.

Rac Perioada urmatoare va aduce un nivel ridicat de creativitate, dar va veti concentra mai greu pe activitatile practice. Veti fi mai seriosi ca de obicei. La cursuri, veti studia cu dedicatie. Daca veti intalni un posibil partener, veti dori o relatie profunda, transformatoare, flirturile nu va vor interesa. Discutiile cu copiii vor fi si ele serioase, veti dori sa aflati ce se afla in spatele atitudinii acestora.

Leu Deciziile legate de casa si familie le veti lua in functie de sentimentele profunde. Comunicarea cu familia se va concentra pe problemele serioase si pe solutiile necesare pentru a face schimbari reale in relatiile dintre membrii acesteia.

Fecioara Veti gandi si regandi lucrurile, in cautarea unor solutii reale, valabile pe termen lung. Relatiile publice, comunicarea vor fi serioase, gandite, nu va veti repezi cu capul inainte. Veti relationa cu mai putine persoane, dar intalnirile vor avea o greutate mai mare. Veti prefera sa lucrati mai mult intr-un mediu personal, unde va veti putea concentra mai bine. Drumurile, deplasarile vor fi mai rare in aceasta perioada.

Balanta Veti fi eficienti, abili in negocierea contractelor, planurile financiare vor fi gandite, responsabile. Proiectele vor pe termen mediu si lung si le veti analiza cu atentie, in amanunt, inainte de a lua o decizie. Orice oferta primita va fi studiata si nu o veti accepta inainte de face propriile investigatii.

Scorpion Prezenta lui Mercur in propriul vostru semn va va conferi o mare putere mintala, magnetism personal, capacitatea de a influenta oamenii. Orice fel de discutii veti purta acestea vor avea o tenta de seriozitate, atat in relatiile personale cat si in cele profesionale.

Sagetator Mercur in Scorpion va va face mai interiorizati decat de obicei, pentru ca veti avea nevoie sa va ganditi in liniste. Deocamdata ideile le veti pastra pentru voi, pana veti ajunge la o concluzie matura, profunda. Acest tranzit ii favorizeaza pe cei care lucreaza in cercetare, in domeniul medical, de exemplu. Este momentul potrivit sa va ganditi la probleme din trecut si sa le lasati in urma.

Capricorn O perioada cu mai putine interactiuni cu prietenii. Cele care vor avea loc vor fi cu prietenii apropiati, care chiar inseamna ceva pentru voi. Intalnirile si discutiile vor fi pe teme serioase, iar unele pot avea legatura cu cariera. In schimb, veti avea o mare putere de influenta si de decizie.

Varsator Acest tranzit va confera o mare putere de influenta, o gandire strategica, pe termen lung, si capacitatea de a face pasii necesari pentru a avea succes in cariera. Ies la iveala calitatile voastre de lideri, discursul vostru va fi abil, cerebral. Pot avea loc si negocieri secrete.

Pesti Este momentul sa reveniti la cursuri, sa studiati, sa cercetati. Veti pune multe intrebari pentru a scoate adevarul la lumina, mai ales in cazul celor care lucreaza in domeniul justitiei. Veti fi interesati sa aflati mai multe despre secretele si misterele vietii.

Sursa: tarotexpert.ro