Horoscop VOROPCHIEVICI: cele TREI zodii care isi gasesc sufletul pereche vara aceasta

203

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de la Antena 3, despre cele trei zodii care isi pot gasi sufletul pereche vara aceasta.

Balanta Balantele risca sa nu mai fie singure pentru prea mult timp deoarece ei, de multe ori cand vor sa fie mai rai, incep sa fie extrem de duri cu ei insisi cand vine vorba de iubire. Balanta este o zodie foarte pretentioasa si daca anterior a avut o relatie care nu a functionat, dar care in prima faza a parut ca este ideala, pe baza dezamagirilor din trecut si a increderii pe care nu o mai acorda multor oameni, o parte din Balante au ales sa se focuseze pe orice altceva in afara de iubire. Se refugiaza in munca, de multe ori se refugiaza intr-un hobby. Fac orice numai sa nu ajunga din nou sa simta ca are fluturi in stomac.

Dar s-au gandit astrele ca daca tot sunt in suferinta sa le pregateasca marea intalnire cu potentiala persoana pe care ei sa le acorde iubirea, dar sa primeasca la randul lor iubire. O Balanta nefericit e o Balanta care nu primeste iubire. Pe cat de multa iubire are sa ofere, se multumeste cu putin, dar sa fie constant. Intalnirea cu sufletul pereche trebuie sa fie una total neasteptata, iar recomandarea pentru Balante este sa lase cerebralul deoparte.

Balantelor, faceti bine si ascultati-va inima si nu veti da gres. Si daca ti-ai ascultat inima, o Balanta indragostita n-ai idee ce tam-tam face. Toata lumea trebuie sa afle.

Rac Vor renunta la o iubire toxica, la relatia pe care o au in momentul de fata. Manati de pasiunea inflacarata pe care o au majoritatea Racilor care nu credeau in iubire pana cand cineva le-a dat lumea peste cap. Se intampla sa apara chiar intamplator in viata Racilor, insa trebuie sa fie dintr-un grup mai mare. De aici incepe marea selectie pentru Raci pentru ca Racul este constient de ce va face si atunci devine foarte selectiv. El nu se exteriorizeaza, nu spune. E si cerebral, nu numai afectiv. Cand se indragostesc si dau de ceva fierbinte, devin rosii.

Nu va accepta mult timp sa isi asculte inima si sa isi infraneze totodata teama de a iubi din nou. Ei, in general, traiesc in trecut. In relatii nerealizate pe care le-au avut cu ani in urma.

Taur Ajungem la o zodie care, de fapt, anul acesta, e preconizat sa ii mearga din plin din toate punctele de vedere. Si nu s-a mai intamplat de multi ani. Taurii se indragostesc cand se asteapta mai putin. Ca si Racii, majoritatea nativilor din Taur vor privi dincolo de aparente, dar rapiditatea cu care li se pune pata pe o persoana este ceva de neimaginat. Astia nu sunt care sa tatoneze prea mult pentru ca explozia afectiva vine foarte rapid. In cazul femeilor Taur, daca in primele trei zile nu l-au cucerit si nu l-au adus in curtea lor, le-a trecut.

Ei sunt, in general, mari maestri in crearea scenariilor, iar toate visele lor sunt spulberate doar atunci cand persoana de care se indragostesc isi expune defectele. Ei vor sa vada numai partea frumoasa. Sunt patronati de Venus si nu vor sa vada defectele. Ulterior, pe parcurs vor depista si aceste defecte. Multi Tauri se vor speria de anumite comporamente si atunci tind sa se lase condusi de temerile, de fricile lor. Totusi, astrele spun ca le-au pregatit ceva spectaculos in materie de iubire. Adica, pe parcursul acestei veri, multi dintre nativii zodiei Taur vor cunoaste o persoana la care nu vor putea sa renunte. Isi vor da seama ca sufletul lor pereche este deja cineva cunoscut pentru ca, asemanator Racului, Taurii tot prin anturaj, prin prieteni, colegi de munca, asa reusesc sa isi gaseasca parteneriate.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse