Decembrie si Craciunul 2021. TREI zodii protejate de astre in aceasta perioada!

286

Taur Luna aceasta, in special de sarbatori, dragostea infloreste intre tine si partener, relatia se reinnoieste, iar flacara se reaprinde. Nimic nu sta in calea fericirii dintre voi doi, fapt care te face sa fii extrem de fericit si optimist pe toata perioada sarbatorilor. Planeta Uranus, care se afla in semnul tau, te va indemna sa experimentezi lucruri care se afla in afara tiparelor tale normale, te invita sa iti experimentezi senzualitatea in moduri noi si poate neobisnuite, dar care te vor face sa te deschizi si sa te lasi purtat de val. Daca esti singur, pregateste-te sa pornesti intr-o noua aventura romantica. Mai mult decat atat, ai parte de o avansare la locul de munca, lucru care iti aduce o crestere financiara si apreciere din partea colegilor de munca. Sanatatea merge ca pe roate, durerile de spate dispar, iar migrenele nu-si mai fac deloc simtita prezenta!

Leu In ultima perioada ai intampinat tot felul de dificultati care ti-au adus stari depresive. Cu toate acestea, vestile bune incep sa apara si soarele va rasari pe strada ta, in ciuda fulgilor de zapada care au inceput sa cada. Linistea si armonia de care aveati nevoie revine in cadrul relatiei si va simtiti din nou ca doi indragostiti. Pentru cei care nu sunt intr-o relatie, va fi usor sa iubeasca si sa se indragosteasca profund si relativ repede. Acest sfarsit de an va avea o aroma aparte in ceea ce te priveste. De asemenea, latura profesionala si sanatatea nu-ti dau deloc batai de cap. In perioada sarbatorilor de iarna te simti implinit pe toate planurile, iar asta te face sa debordezi de optimism. Vechile rani pot fi uitate si noi persoane deosebite pot intra in lumea ta.

Pesti Banii ti-au provocat mari necazuri pana acum, insa zambeste, fiindca urmatoarea perioada nu vei mai avea nicio grija! Banii vor fi ultima ta problema iarna aceasta, iar sanatatea nu te va mai face sa vizitezi atat de des cabinetele doctorilor. Cea mai buna parte este ca relatia de dragoste iti aduce doar satisfactie. Va exista un val de pasiune si simti nevoia sa iti faci partenerul de viata sa se simta cel mai iubit si apreciat si va veti bucura de momente unice si pline de tandrete. Cei singuri se pot astepta la o relatie profund pasionala. Este un moment bun sa-ti folosesti puterile de seductie si abilitatile tale romantice, pentru a atrage noi oameni in viata ta. Sarbatorile de iarna se anunta a fi pline de iubire, caldura si armonie alaturi de persoana iubita si toata familia.