Astrologie: Trigonul VENUS-SATURN ne ofera sanse pentru o adevarata transformare. Previziuni pentru fiecare zodie.

398

Venus se afla in tranzit prin zodia Balanta, iar Saturn prin zodia Varsator. Venus in trigon cu Saturn se traduce prin fidelitate, stabilitate afectiva, perseverenta in dragoste. In aceasta perioada aveti sanse mari sa gasiti dragostea adevarata, iar prieteniile voastre vor avea o legatura karmica puternica. Relatiile cu persoane noi se vor inchega mai greu, dar vor avea o baza solida si durabila. Veti avea maturitatea sobra a lui Saturn pentru a va indrepta dragostea si prietenia catre tarmuri mai ospitaliere. Este posibil sa preferati pe cineva cu o atitudine mai sensibila ca a voastra sau pe cineva dintr-o alta generatie.

Venus in trigon cu Saturn este un moment bun pentru angajamente sociale mai formale, unde este nevoie de dedicare si respect pentru traditie. Munca creativa poate duce la cresterea productivitatii. Saturn va arata limitarile si limitele a ceea ce este posibil cu resursele date. In timpul trinarului Saturn-natal-Venus, prietenii sau colegii isi ofera sprijin pentru sarcini specifice, iar aceste tipuri de proiecte avanseaza pas cu pas.

Sa vedem cum sunt afectate zodiile:

Berbec Trigonul Venus-Saturn vine pentru Berbeci sa faca ordine in stilul de viata. Cum doresc sa imi traiesc viata, care sunt limitele mele legate de munca? Cat timp imi doresc sa lucrez, de cat timp liber am nevoie? Venus-Saturn ofera lene si visare, iar voua, in mintea voastra vi se pare ca faceti bine. Aveti grija la sanatate. Vi se va deschide calea si catre alte emotii referitoare la cum aveti grija de voi, dar si de alte fiinte care depind de voi.

Taur Dorintele pot deveni realitate insa nu chiar asa cum ai crezut tu. Cand ai demarat anumite proiecte nu ti-ai imaginat ca lucrurile se vor desfasura asa si nici nu te-ai asteptat la rezultatele acestea. In urmatorii ani invata sa lucrezi cu intentiile, sa meditezi asupra lor, nu doar sa le pui pe o foaie pe care sa o asezi intr-un sertar si gata. Reacceseaza-ti intentiile.

Gemeni Trigonul Venus-Saturn se afirma pentru Gemeni in zona profesionala. Poate ar trebui sa nu lucrati doar pentru bani, ci sa si gasiti un sens al muncii voastre, un rost al ei in lume. Este probabil ca in urmatoarea perioada sa faceti schimbari in cariera sau veti adauga un plus de sensibilitate si umanitate muncii pe care ati desfasurat-o pana acum, punand-o in folosul societatii. Schimbati ceva in lume!

Rac Trigonul de astazi intre Venus si Saturn te va face sa te intrebi ce iti doresti sa fii. Cum iti doresti sa simti, sa te simti? Unde te vezi mai exact peste cativa ani? Cine esti si cine vrei sa fii? Descopera-te! Acest trigon va fi pentru tine despre evolutia pe plan personal. Puteti decide sa va rupeti de radacinile voastre si sa plecati din tara, de exemplu. Iesiti din atasamentele pe care le aveti, parasiti zona de confort si plecati in lume, veti evolua enorm.

Leu Trigonul Venus-Saturn vine in primul rand, cu o atentionare, daca in perioada asta incepeti un proiect, o afacere, un parteneriat, ceva pe langa ce faceti voi de obicei sau aveti acces la fonduri, mosteniri, bani, aveti grija cu cine faceti parteneriate, pentru ca oamenii de care va veti lega va pot trage prin niste incercari, provocari. Vi se va testa frica, nesiguranta. Intentiile voastre ar trebui sa se canalizeze in jurul precautiei si a nevoii de a fi mai uman, de a accepta propriile voastre vulnerabilitati.

Fecioara Voi sunteti renumiti pentru faptul ca sunteti critici si pretentiosi, insa asta vine dintr-o doza mare de nesiguranta. Trigonul Venus-Saturn va duce in zona relationala. Puneti-va intentia de a deveni mai toleranti, caci oricum Universul va va duce in acea zona. Veti accepta parteneri/partenere la care nu v-ati fi gandit niciodata, nu ati fi crezut niciodata ca puteti fi cu astfel de persoane.

Balanta Trigonul se petrece cu Venus in semnul vostru. Vorbim mai ales despre vindecare: vindecarea voastra, vindecarea celorlalti. O sa vi se testeze umanitatea, de fapt, abia acum veti deveni oameni, veti iesi la suprafata, veti aduce remedii, leacuri, solutii pentru a vindeca lumea. Vindecati-va pe voi insiva si vindecati-i si pe ceilalti. Setati-va intentia de a va conecta cu universul.

Scorpion Trigonul Venus-Saturn va fi legat de iubire, iubire transcedentala, iubire ca in filme pentru ca Saturn va invaluie si va dizolva frica de tradare. Va veti arunca cu totul in dragoste, iar legatura cu copiii va fi una extraordinara. Si zona artistica s-ar putea sa va duca in topuri.

Sagetator Vorbim foarte mult despre linistea interioara, insa linistea interioara nu va veni de la familie in urmatoarea perioada. Acest trigon va atentioneaza ca trebuie sa va puneti intentia de a va gasi refugiul interior. Gasiti calea sa va retrageti in sine, nu mai asteptati validarea celorlalti cand lucrurile nu functioneaza. Aveti capacitatea interioara sa va refaceti singur. Abia apoi veti putea vorbi de casa visurilor voastre, familia visurilor voastre.

Capricorn E greu pentru voi sa va comunicati sentimentele, insa acum puteti deveni mediatori, comunicatori, jurnalisti, puteti sa ii faceti si pe altii sa aiba acces la informatii la care nu ar putea avea acces altfel. Intentiile trebuie sa se situeze in aria expansiunii mintii. Vorbim despre o minte mai necontrolata, de a va lasa sa visati, sa simtiti, sa treceti peste toate valorile vechi, peste prejudecati. Trigonul Venus-Saturn va ajuta daca vreti sa calatoriti, sa va mutati, sa fiti mai bland cu voi.

Varsator Trigonul Venus-Saturn vine cu o atentionare asupra vietii voastre financiare, de care trebuie sa aveti grija o perioada lunga de acum inainte, intrucat este posibil sa nu mai aveti control complet asupra veniturilor. Vor fi momente in care veti avea foarte multi bani, dar si momente cand veti trai de azi pe maine. Veti investi, veti pierde, apoi veti investi din nou si veti castiga exact cand va asteptati mai putin. Trebuie sa va lasati purtati de val. Intentiile voastre sa fie legate de cum circula energia banilor. Ganditi-va ca banii vor veni, dar fara sa planificati in ce mod.

Pesti Trigonul Venus-Saturn vine sa va invete despre vindecarea si cresterea interioara. Aceasta conexiune a celor doua planete va va ajuta sa depasiti problemele si sa gasiti solutii care inving experientele negative cu care ati avut de-a face in ultimele luni. Venus in Balanta va face sa va simtiti mai puternici iar temerile din trecut se vor topi incet. Va puteti folosi de aceasta energie pentru a va atinge obiectivele si pentru a va implini ambitiile.