Va fi anul marilor succese. Zodiile care vor începe o nouă viaţă in 2019

219

Pentru patru zodii, anul 2019 va fi unul al transformărilor. Vor lăsa în urmă regretele, frustrările şi neîncrederea pentru a începe o nouă viaţă, mai simplă şi mai senină.

Leu

Căzuţi pradă problemelor de zi cu zi, Leii au uitat, la propriu, ce-şi doresc cu adevărat de la viaţă.

Dorinţe şi sentimente ascunse timp de ani întregi ies acum la suprafaţă, iar retrăirea lor este aproape înspăimântătoare.

În timp ce unii prieteni au ajuns, poate, în alte etape ale vieţii, leii sunt nevoiţi să se adune bucată cu bucată şi, partea cea mai rea, fără ca nimeni să le ofere timp pentru asta.

Nu mică va fi mirarea când aceşti nativi vor renaşte într-un mod spectaculos pe toate planurile vieţii, chiar sub ochii celor care începeau, deja, să-i considere fără viitor. Va fi greu, dar nu imposibil.

Fecioară

În dragoste şi în război totul e permis. Aceasta este deviza Fecioarelor, care ajung să clarifice situaţii pe care le considerau imposibil de rezolvat în urmă cu puţin timp.

Dacă sunt prinse într-o relaţie fără viitor, care le-a secat de energie, 2019 este anul în care vor spune “stop”, fără a se gândi prea mult la consecinţe.

De altfel, au tot aşteptat o minune din partea partenerului, iar timpul nu mai are răbdare. Pe plan profesional vor decide să-şi urmărească, în sfârşit, visul din copilărie, chiar dacă asta pare a fi o decizie pripită pentru cei din jur.

Important este că vor acţiona îndrăzneţ, dar organizat, în stilul lor caracteristic, iar rezultatele vor fi spectaculoase!

Sagetator

In 2019 Sagetatorii se bucura de multa sustinere din partea lui Jupiter, planeta care ii guverneaza.

Descoperiti astfel ca aveti mai multi prieteni decat ati fi crezut. Lucrul in echipa, diversele tipuri de colaborare, relatiile sociale va sunt de mare ajutor si, daca rationati corect, cu abilitatea necesara, puteti avea realizari uimitoare.

La randul dvs., puteti juca un rol esential in rezolvarea problemelor altor persoane. Lucrurile merg foarte bine daca sunteti atenti la problemele de moralitate si legalitate care pot sa apara.

Pozitia sociala, statutul, prestigiul si popularitatea sunt in crestere. Puteti conta pe sansa, doar daca este insotita de ratiune si atentie marita la problemele care pot sa apara.

Aveti parte de recunoasterea meritelor si de recompensele pe care le doriti, chiar daca, uneori, pot intarzia.

In domeniul financiar nu apar motive de ingrijorare pentru ca aveti destul cat sa va simtiti bine si chiar ceva in plus.

Pești

2019 va fi un an decisiv pentru destinul nativilor din Pești. Ajunși pe un drum înfundat, în care nu mai văd nici măcar speranța unui viitor mai bun, aceștia vor decide să-și lase fricile și obsesiile deoparte, chiar dacă asta înseamnă să renunțe la confort și să o ia de la zero.

O decizie radicală, care presupune multă suferință, însă este singura cale de scăpare. Și cine credea că peștii știu doar să-și plângă de milă va avea parte de surprize.

Nemaiavând nimic de pierdut, vor profita de fiecare clipă ca și cum ar fi ultima, și nu peste mult timp vor mulțumi providenței pentru ocazia unică de a-și schimba viața. Chiar dacă, la început, totul părea pierdut.