Valentine’s Day 2019. Zodii care vor fi singure pe 14 februarie

224

Valentine’s Day 2019. Din nefericire, Ziua Îndrăgostiților nu prinde pe toată lume într-o relație. Unele zodii au șanse mari să rămână singure, cel puțin până pe 14 februarie, sau să se despartă între timp. Află dacă zodia ta se este printre cele ghinioniste.

1. Horoscop Valentine’s Day 2019. Zodia Berbec
Zilele de 13 și 14 februarie se află sub semnul conflictului, motiv pentru care nativii Berbec trebuie să fie mai rezervați. Începe să le sune tot mai bine ideea de a face din Ziua Îndragostiților motiv de a se vedea cu prietenii și de a mai face planuri pe plan profesional.

2. Horoscop Valentine’s Day 2019. Zodia Scorpion
Unele lucruri se pot schimbă radical din punct de vedere amoros pentru Scorpion, mai ales din 15 februarie. Ziua Îndrăgostiților va fi, așadar, una plină de neliniște. Vor realiza că sentimentele nu sunt 100% reciproce și că de cealaltă parte are alte intenții. Acești nativi vor fi nevoiți să își definească bine relația.

3. Horoscop Valentine’s Day 2019. Zodia Rac
Ei vor conștientiza că eforturile pe care le fac pentru închegarea relației nu sunt de ajuns. Vor realiza că sentimentele nu sunt reciproce și că partenerul/a are alte intenții. Dacă vor să elimine suferință, Racii trebuie să pună piciorul în prag. După dată de 14 februarie, Racii care trec peste.