Tranzitul lui VENUS in BERBEC aduce noroc in dragoste pentru TREI zodii. Ce sfaturi primim de la astre!

421

Tranzitul planetei Venus prin zodia Berbec va dura pana pe 28 mai.

Trei zodii vor avea o viata sentimentala mai buna in aceasta perioada:

Berbec In aceasta perioada trebuie sa stii ce intentii ai, pe masura ce inaintezi spre un nou inceput. Uneori poti fi iritata si impulsiva, iar aceasta energie negativa poate lucra impotriva ta. In urmatoarele zile va fi important sa-ti rezervi timp pentru a fi doar tu cu tine, sa te refugiezi in liniste si sa reflectezi la ceea ce iti doresti cu adevarat sa inceapa odata cu renasterea lui Venus. Ce ti-ai dori sa se schimbe in relatia ta? Ce iti lipseste? Ce crezi ca stagneaza? Trebuie sa ramai tu insati in aceasta perioada, sa-ti pastrezi autenticitatea si viziunea. Nu uita ca si cele mai intunecate parti ale personalitatii fiecaruia dintre noi merita sa cunoasca iubirea.

Taur Dupa ce Venus a trecut in Berbec, s-ar putea produce mari schimbari si zodia Taur. Planeta aduce un nou inceput in dragoste pentru toti, dar in cazul Taurului vizeaza mai ales casa si persoana cu care traiesti in ea. In urmatoarele saptamani, va trebui sa stabilesti ce inseamna casa pentru tine. Multi vor intelege ca nu si-au descoperit cu adevarat caminul pana acum, altii vor ajunge la concluzia ca trebuie sa vanda tot pentru a-si urma visul. Asta inseamna ca relatia sau mariajul lor ii stoarce de energie si ii ucide incet sau ca exista un loc in care te poti simti ca acasa, ca intr-o familie, doar ca acesta nu este acolo unde te afli acum. Va trebui, asadar, sa treci la actiune, iar Venus te invata ca nu exista niciun motiv sa nu-ti asculti inima.

Balanta Balanta este una dintre celelalte zodii care gazduiesc planeta iubirii si de fiecare data cand aceasta se afla intr-un tranzit important, vei simti si tu efectele acestei miscari. Luna trecuta ne-am aflat sub influenta energetica a Berbecului si a Balantei, ceea ce a adus actiune, corectitudine si echilibru. Dar acest echilibru este rareori unul just, fiind apreciat in functie de interpretarea noastra asupra a ceea ce credem ca e necesar pentru a ne simti bine. Exista, totusi, si momente in care iti este greu sa iei decizii si sa faci niste alegeri pentru ca tu crezi ca lucrurile trebuie sa fie corecte. In urmatoarele saptamani, ai grija ce decizii iei. Vezi daca amanarea luarii unei decizii te-ar avantaja pentru ca iti doresti ca raspunsul sa fie diferit. Cauta sa te impaci cu ideea si intra in actiune, oricat de incomod ar fi, pentru ca nimeni nu stie mai bine situatia decat tine.

Sursa: andreearaicu.ro