VENUS, planeta iubirii, iese din retrograd si isi continua tranzitul direct in CAPRICORN. Cum se simt zodiile.

568

Planeta Venus se afla in Capricorn inca din 5 noiembrie 2021. Are un tranzit destul de lung in aceasta zodie, unde va poposi pana pe 6 martie a acestui an. Despre acest tranzit si cum sunt nativii influentati am scris AICI. De asemenea, in perioada 19 decembrie 2021 – 28 ianuarie 2022, Venus a luat o turnura retrograda in Capricorn. In acest articol vom vorbi despre perioada de dupa retrogradare. Astfel, din 29 ianuarie 2022, Venus isi reia tranzitul direct prin semnul Capricornului. 

Cum sunt influentate zodiile de acest tranzit:

BERBEC – Venus in mers direct prin Capricorn tine de cariera, imagine si statut social, finante, relatii. Situatia voastra profesionala se poate imbunatati, un proiect va poate aduce beneficii neasteptate. Sunteti in lumina reflectoarelor si venus va sustine sa fiti vazuti asa cum se cuvine si poate de aceea, oportunitatile pot veni catre voi. Deveniti mai pozitivi si este evident pentru toata lumea ca sunteti interesati in primul rand sa lucrati armonios cu ceilalti. Toate activitatile in cariera ar trebui sa mearga fara probleme in urmatoarea perioada.

TAUR – Venus in mers direct prin Capricorn tine de cunoastere inalta, calatorii, strainatate, planuri personale, finante, munca, sanatate. In aceasta perioada, Venus va poate trimite intr-o vacanta, va sprijina la locul de munca. Oportunitatile sociale, romantice si financiare pot aparea ca urmare a participarii voastre la activitati culturale, educationale sau religioase. Este cel mai bun moment pentru o calatorie intr-un loc in care nu ati mai fost niciodata si unde puteti gasi ceva complet nou. Rugaciunea, credinta, conectarea cu intelepciunea universala, aduc multe oportunitati in viata voastra.

GEMENI – Venus in mers direct prin Capricorn influenteaza domeniile de afaceri, asociati, iubire, creativitate, finante. Venus vine cu oportunitati in afaceri, cu contracte financiare mai bune. Un imprumut financiar poate fi obtinut mai usor cu putin efort din partea voastra. Daca sunteti implicati intr-un anumit litigiu sau o judecata, va puteti astepta la o solutionare favorabila. Puteti experimenta schimbari in viata voastra personala.

RAC – Venus in mers direct prin Capricorn isi pune amprenta in relatiile voastre, in familie, finante, in prieteniile voastre. Va exista o imbunatatire a relatiilor voastre personale si probabil veti face pace cu oamenii cu care este posibil sa fi avut un dezacord recent. Cum Venus face in general lucrurile mai usoare, in urmatoarea perioada, veti fi mai buni in negocieri, veti fi mai sociabili si dispusi sa faci compromisurile necesare. Acesta poate fi un moment bun pentru a forma un nou parteneriat, personal sau de afaceri.

LEU – Venus in mers direct prin Capricorn tine de munca, proiecte de munca, relatia cu colegii si sefii vostri. Cum Venus face in general lucrurile mai usoare, urmatoarea perioada aduce armonie la locul vostru de munca. Relatiile voastre cu colegii se vor imbunatati si va exista o atmosfera prietenoasa la locul de munca. Veti putea lucra cu usurinta cu ceilalti si, prin urmare, munca in echipa va produce rezultatele dorite. De asemenea, pot exista mai multe activitati sociale legate de munca. Sanatatea voastra se poate imbunatati.

FECIOARA – Venus in mers direct prin Capricorn poate influenta activitatea voastra creativa, finantele, relatia cu copii sau cu persoana iubita. Deveniti mult mai expresivi si mai increzatori si sunteti un magnet pentru iubire. Acesta este un timp jucaus, astfel incat, copiii, activitatile cu copiii, va pot face mult bine. Cum Venus face in general lucrurile mai usoare, urmatoarea perioada aduce multa inspiratie in exprimarea voastra creativa. Puteti descoperi un nou hobby. Urmeaza o perioada propice pentru proiecte creative si asumarea riscurilor.

BALANTA – Venus in mers direct prin Capricorn tine de familie, relatia cu cei din familia voastra, finante si afaceri. In urmatoarea perioada sunteti sustinuti sa creati o atmosfera pasnica si stabila in casa voastra. S-ar putea sa va concentrati pe modalitati de a castiga bani in sau din casa voastra. Aceasta este o influenta linistitoare iar placerile simple atrag cel mai mult. Pot aparea bonusuri financiare, cadouri, prin membrii familiei voastre.Puteti primi un dar valoros pentru sufletul vostru.

SCORPION – Venus in mers direct prin Capricorn va influenta tot ceea ce tine de comunicare, de comunitatea in care traiti, de relatiile importante. In perioada acestui tranzit veti comunica mult mai usor, veti avea mai ales relatii bune cu fratii, vecinii si colegii vostri. Abilitatile voastre diplomatice va ajuta sa va atingeti obiectivele. Uneori, Venus poate aduce pentru voi beneficii prin familie, comunicare sau calatorii scurte. Urmeaza o perioada in care veti intelege ca “vorba dulce, mult aduce”.

SAGETATOR – Venus in mers direct prin Capricorn tine de finante, securitatea financiara, confort personal, prieteni, sperante. Orice relatie apropiata care evolueaza sub acest tranzit ar trebui sa fie una stabila. Venus este despre atractie, care de obicei vine sub forma de dragoste si frumusete. Acum, aveti capacitatea de a atrage mai multi bani, aveti o atractie sporita pentru bogatiile extravagante. Daca sunteti in cautarea dragostei, puteti intalni pe cineva intr-un magazin, o banca, la cumparaturi. Afectiunea are nevoie de ceva concret in urmatorea perioada, de aceea puteti deveni destul de posesivi atat fata de persoana iubita cat si fata de bunurile personale. Atentie la cheltuielile necugetate, banii se pot risipi cu destula usurinta.

CAPRICORN – Venus in mers direct prin Capricorn tine de planuri personale, finante, relatii apropiate. Beneficiile, banii, confortul, depind foarte mult de voi, este cel mai bun timp pentru a obtine ceea ce va doriti, pentru a avansa prin eforturi eforturi proprii, pentru a deveni constienti de abilitatile voastre. Financiar, poate fi o perioada foarte buna, puteti investi bani in imbunatatirea garderobei, in cosmetice, in lucruri care sa imbunatateasca imaginea voastra. Cei care sunt singuri pot gasi o noua iubire, poate fi ceva care va scoate din letargie.

VARSATOR – Venus in mers direct prin Capricorn influenteaza tot ce tine de iubire, compasiune, familie, parinti, strainatate. Dragostea si sacrificiul par a merge mana in mana in urmatoarea perioada, puternicul sentiment de compasiune si dorinta de a servi pe ceilalti va poate face destul de vulnerabili. Deoarece Venus reprezinta atractia se poate spune ca veti fi atrasi de tot ce este ascuns, misterios, inegal, provocator. Relaxati-va si linistiti-va sufletul, intrand in contact cu nevoile voastre interioare, explorati spiritualitatea, mancati alimente hranitoare, aveti grija de voi pe toate planurile. De asemenea, se poate intampla cu usurinta sa fiti atrasi de cineva pentru care simtiti nevoia sa-l ajutati sau de o persoana de neatins sau de rau augur. Aveti grija!

PESTI – Venus in mers direct prin Capricorn tine de prieteni, proiecte de grup, finante, rude, comunicare, afaceri. Urmeaza o peioada favorabila pentru participarea la activitati de grup. Va veti simti bine mai ales cu oamenii cu care aveti hobby-uri si interese comune. Sprijin din partea prietenilor si succes in eforturile voastre. Se poate sa simtiti nevoia de a va angaja in activitati caritabile, de a deveni voluntari sau de a organiza o activitate de grup benefica.

Sursa: adriana-astro.com , astrolog: Adriana Tudosa