VENUS, zeita iubirii, in tranzit prin zodia FECIOARA pana pe 29 septembrie. Un cocktail plin de senzualitate si realism.

277

Venus, planeta ce guverneaza dragostea si romantismul, este in tranzit direct prin zodia Fecioara, semn practic si cu picioarele pe pamant, in perioada 5-29 septembrie. 

In timpul acestui tranzit parteneriatele noastre vor fi puse sub microscop si avem ocazia unui moment onest, fara falsitate, plin de claritate. Este timpul sa ne scoatem ochelarii roz si sa devenim realisti cu privire la calitatea relatiilor noastre. Cu Venus in Fecioara, toata lumea vrea ca iubirea sa fie magica si stralucitoare ca in povesti, insa viata nu este un basm mereu. Daca vrei ca relatiile sa iti functioneze pe termen lung, trebuie sa stii cum sa fii autentic clipa de clipa cu partenerul tau.

Sa vedem cum va fi influentat fiecare nativ in parte de acest tranzit:

Berbec Venus in Fecioara va influenta felul in care va veti comporta la serviciu. Veti fi atenti la detalii, poate un pic tipicari. Veti avea grija ca totul sa fie perfect, verificat in amanunt. Veti fi harnici, corecti, gata sa dati o mana de ajutor. Incercati sa nu va ingrijorati prea mult, inclusiv in ceea ce priveste problemele de sanatate.

Taur Daca v-ati intors la scoala sau urmati niste cursuri veti fi studiosi si veti analiza cu atentie toate detaliile. In relatiile romantice sau fata de copii va veti dovedi dragostea prin fapte. Incercati sa nu fiti prea critici fata de cei dragi!

Gemeni Familia trece pe primul plan si veti fi mai ocupati avand grija ca celor dragi sa nu le lipseasca nimic. Poate ca veti face si unele cumparaturi destinate casei si familiei, dar acestea vor avea mai ales o destinatie practica. Veti gestiona cu atentie bugetul familiei.

Rac Veti straluci in cercul de cunoscuti sau in relatiile publice, pentru ca veti avea farmecul caracteristic planetei frumusetii. Asta nu inseamna ca nu veti fi apreciati si pentru harnicie si simtul responsabilitatii.

Leu Venus in Fecioara va va face responsabili in gestionarea banilor. Daca aveti tendinta sa cheltuiti pentru imaginea proprie, in urmatoarea perioada veti fi mai responsabili, mai precauti, veti gestiona mai bine bugetul. S-ar putea sa va ingrijorati mai mult ca de obicei in privinta problemelor financiare.

Fecioara Venus va lumina semnul vostru, conferindu-va mai mult farmec, atractivitate si simt al frumosului. Viata romantica se poate imbunatati, iar daca sunteti singuri puteti intalni pe cineva. In proiectele profesionale puteti avea succes nu doar pentru ca veti atrage oamenii in jurul vostru, ci si pentru ca veti avea mai mult fler financiar.

Balanta O perioada in care veti fi mai rezervati si nu veti dori sa va exprimati sentimentele in mod deschis. In viata sentimentala este posibil sa existe lucruri nespuse sau chiar relatii secrete. Daca veti intalni pe cineva nou, poate lucra la un spital, camin sau intr-o institutie de autoritate. Veti fi interesati de probleme spirituale.

Scorpion Sociabilitatea va fi in crestere, veti avea farmec personal si veti petrece momente placute alaturi de prieteni. Sunt posibile reuniuni, petreceri, evenimente cu mancare si bautura din belsug.

Sagetator Venus va va sustine pe planul carierei. Va veti remarca atat datorita farmecului personal, chiar a talentului teatral, cat si datorita seriozitatii si atentiei data detaliilor. Este momentul sa lasati deoparte timiditatea.

Capricorn Este o perioada potrivita sa va deschideti orizonturile, sa priviti in perspectiva, sa credeti ca orice este posibil. Combinatia dintre Venus si Fecioara va va sustine din punct de vedere intelectual, sa combinati seriozitatea si capacitatea intelectuala cu dorinta de acumulare a lui Venus. Sunt sustinute justitia, studiile superioare si contactele profitabile cu strainatatea.

Varsator Venus in Fecioara va va ajuta sa tineti sub control cheltuielile si sa evitati riscurile financiare. In privinta relatiilor intime si a ispitelor si exceselor de orice fel, acest tranzit va va ajuta sa deveniti mai ponderati.

Pesti Relatiile personale si cele profesionale sau de afaceri vor beneficia de acest tranzit, pentru ca veti fi dispusi sa va dovediti dragostea sau loialitatea prin fapte concrete, nu doar prin vorbe. Sunt posibile parteneriate profitabile, sau relatii de dragoste pasionale. Atractivitatea va fi in crestere.

Sursa: tarotexpert.ro