VENUS in GEMENI pana pe 17 iunie. Un tranzit ce aduce magie in vietile noastre

77

Venus, planeta iubirii, tranziteaza zodia Gemeni din data de 23 mai pana pe 17 iunie.

Berbec Tranzitul planetei Venus prin Gemeni se formeaza intocmai in sectorul casei si familiei, prin urmare nativii Berbec vor dori sa petreaca majoritatea timpului impreuna cu cei dragi. Este posibil sa inceapa redecorarea si reamenajarea locuintei sau sa plece intr-o vacanta impreuna cu cei dragi. Relatiile vor fi armonioase si echilibrate, iar daca pana acum au existat conflicte nerezolvate, acestea se vor dizolva ca prin farmec.

Taur Tranzitul planetei Venus, guvernatorul Taurului, prin zodia Gemeni se va forma pe casa comunicarii si a deplasarilor pe distante scurte, semn ca nativii Taur vor putea pleca in minivacante si vor trece printr-o perioada in care dialogurile cu cei din jur le pot aduce oportunitati importante, posibil chiar colaborari avantajoase.

Gemeni Venus este in zodia ta acum si te poti concentra pe modul de conectare cu ceilalti. Poti readuce anumiti oameni in viata ta si potii vorbi despre lucruri din trecut, care ar trebui clarificate. In relatiile existente, veti dori sa limpeziti situatii mai vechi, sa aflati raspuns la anumite intrebari si Venus in zodia voastra va ajuta exact la acest lucru.

Rac S-ar putea sa fii mai putin inclinat sa impartasesti deschis opiniile tale in aceasta perioada. Iti pastrezi intentiile, ganduri si opinii pentru tine. Incearca sa iti faci timp pentru cei dragi din familie, ai incredere sa vorbesti deschis despre tot ce te apasa si ce ai vrea in viitor. Te poti simti mai confortabil fiind sincer in spatele usilor inchise si poti vorbi despre lucruri din trecut sau te poti scufunda in subconstientul tau.

Leu Tranzitul planetei Venus prin zodia Gemeni va traversa casa subconstientului, a izolarii si a meditatiei, iar nativii Leu vor resimti din plin efectele la capitolul dragoste, unde vor cauta raspunsuri si vor trece printr-un puternic proces de introspectie. Acesti nativi pot avea parte de aventuri ascunse, intalniri pe ascuns sau reintalniri cu persoane din trecut, posibilitatea de a reincepe o veche poveste de dragoste nefiind exclusa.

Fecioara Tranzitul planetei Venus prin zodia Gemeni va influenta casa prietenilor, iar nativii Fecioara vor avea ocazia sa cunoasca oameni noi si sa-si largeasca cerul de cunostinte. De asemenea, disputele si conflictele existente pana acum la acest capitol se pot dizolva si armonia se va instala in grup.

Balanta Te poti simti mai deschis acum sa impartasesti povesti mari si idei in acest timp, dar poti lupta cu detaliile si critic Nu ignora acele lucruri, altfel s-ar putea sa ratezi ceva esential. De asemenea, urmariti ce spuneti in aceasta perioada, deoarece este posibil sa faceti mai multe promisiuni pe care nu le puteti respecta. Fii realist cu cuvintele tale, ai grija sa reflecte realitatea.

Scorpion Tranzitul planetei Venus prin zodia Gemeni va traversa casa calatoriilor, a studiilor si a relatiilor cu persoane aflate in strainatate, dar si casa filosofiilor si convingerilor de viata. Nativii Scorpion vor trece printr-un proces de impacare cu propria constiinta, de reechilibrare a unor principii, dar vor fi si dispusi sa inceapa cursuri de perfectionare. De asemenea, se pot relua relatii cu persoane aflate in strainatate, dar nu este exclus nici sa primeasca oferte de petrecere a unei vacante dincolo de hotare.

Sagetator S-ar putea sa fii inclinat sa acorzi mai multa atentie lucrurilor mici din relatiile tale, dar unele persoane vor tabloul complet si nu doar detaliile. Incearca sa abordzi detaliile dintr-un loc de actiune constructiva, astfel incat sa vezi ansamblul si sa folosesti informatiile in mod util.

Capricorn Tranzitul planetei Venus prin zodia Gemeni va dinamiza casa cuplului si a mariajului, dar si casa parteneriatelor profesionale. Nativii Capricorn vor avea marea oportunitate de a-si schimba statutul, poate fi vorba de o casatorie, de o impacare, de inceperea unei noi relatii de dragoste, iar in cuplurile unde au existat neintelegeri, se poate remedia situatia. Beneficiile se pot observa, de asemenea, si pe parte profesionala unde vor straluci in urmatoarea luna.

Varsator Tranzitul planetei Venus prin zodia Gemeni va traversa casa muncii si a sanatatii, prin urmare nativii Varsator vor observa o ameliorare a relatiilor cu colegii si sefii si, totodata, vor avea mai mult spor si vor reusi sa-si duca la bun sfarsit sarcinile si proiectele. Pe de alta parte, vor da dovada de o stare generala de bine, vor fi binedispusi si plini de energie, iar cei care sufera de afectiuni vor gasi remediile necesare pentru vindecare.

Pesti Tranzitul planetei Venus prin zodia Gemeni va activa casa iubirii, a aventurii si a activitatilor de artistice, prin urmare nativii Pesti vor petrece clipe memorabile alaturi de partener, iar cei singuri au ocazia sa-si intalneasca jumatatea. Nu sunt excluse nici micile flirturi si aventurile. Pe de alta parte, latura creativa va fi favorizata, iar nativii ar trebui sa-si puna in valoare cat mai mult calitatile artistice.