HOROSCOP SPECIAL: VENUS, planeta iubirii, se instaleaza in regalul LEU. Cum se simt zodiile.

327

Venus, planeta iubirii, intră în constelația Leu pe data de 27 iunie și va poposi acolo până pe 21 iulie.

Leul este un semn astral vestit pentru egocentrismul și îngâmfarea sa, fapt ce transformă dragostea într-un joc al pasiunii interzise și al dorinței disperate de afirmare. Zodiile simt nevoia de a-și hrăni sufletul cu validare și adorare și au tendința să fie dominatoare în relația de cuplu. Egoul va fi mai presus decât binele comun, ceea ce ar putea naște confruntări aprige între parteneri.

Leul face ca nevoia de recunoaștere să fie exagerată, ceea ce îi va determina pe nativi să încerce din răsputeri să fie pe primul loc în parteneriatul amoros și să nu renunțe la frăiele puterii, sub nicio formă.

Iată cum te influențează Venus în Leu, în funcție de zodie

Berbec – Ești foarte arogant și dovedești un aer de superioritate în fața oricui încearcă să te cucerească. Îți protejezi inima și sentimentele, tocmai din cauza faptului că ai oferit prea mult la un moment dat. Chiar dacă o persoană va face multe gesturi frumoase la adresa ta, tot nu va reuși să te convingă să lași garda jos.
Taur – Folosește energia de Foc a Leului pentru a-ți face cunoscute intențiile în relația de cuplu. Trebuie să ai curajul de a-i spune partenerului că îți dorești să încercați lucruri noi în dormitor, fără teama că ai putea fi respins. Astrele te încurajează să inițiezi o discuție sinceră, în cadrul căreia să îți exprimi aceste dorințe.

Gemeni – Ai putea ajuta la rezolvarea unor anumite conflicte în cercul social și să le dovedești tuturor că ești un bun diplomat. Folosește-te de tot farmecul din dotare pentru a aplana conflictele existente, iar laudele din partea prietenilor tăi nu vor întârzia să apară.

Rac – Preferi să ai o abordare simplă în viața de cuplu și să renunți la vechile metode a fi romantic. Gesturile mici sunt cele care fac diferența, iar omul drag va aprecia cât de autentic și sincer ești. Este o ocazie foarte bună să vă consolidați legătura și să aveți parte de un nou început împreună.

Leu – Acum ai ocazia de a-i fermeca și mai mult pe cei din jurul tău, fie că este vorba despre prieteni apropiați sau persoana iubită. În loc să îți exprimi punctul de vedere clar și răspicat, acum tratezi orice situație cu mai multă maturitate, pentru a evita eventualele certuri.

Fecioară – Cu toate că nu prea este stilul tău să faci gesturi mărețe în numele iubirii, acum ai ocazia de a-i spune direct acelei persoane că o placi. Și ce mod mai romantic, dacă nu o invitație la o întâlnire surpriză, în care să vă dați amândoi frâu liber sentimentelor?

Balanță – Indiferent dacă ai sau nu dreptate, vei cere să fii ascultat sub orice formă. Din păcate, ești perceput ca un tiran de către persoana dragă și este posibil ca relația de cuplu să fie afectată de atitudinea ta răutăcioasă. Partenerul va începe să își manifestete și el frustrarea și astfel se vor isca certuri serioase între voi.

Scorpion – Este momentul să pui piciorul în prag și să ceri o mărire de salariu. Scapă de timiditate, trebuie să fii conștient de faptul că eforturile și munca ta trebuie răsplătite pe măsură. Asigură-te că îi abordezi pe superiorii tăi în această privință, pentru a primi ceea ce ți se cuvine cu adevărat.

Săgetător – Configurația astrală te încurajează să faci un pas important pentru viitorul tău. Investește-ți economiile într-o afacere nouă și nu ezita să ceri și ajutorul unui prieten care are mai multe cunoștințe în domeniu. Câștigurile nu vor întârzia să apară și vei putea să ai parte de stabilitate financiară până la finalul anului.

Capricorn – În general ești sociabil și plin de viață, însă acum este o perioadă în care preferi să stai mai retras și să îți acorzi un răgaz. Începi să reconsideri anumite atitudini din jurul tău și să îți faci planuri despre cum să acționezi în continuare.

Vărsător – Te focusezi doar asupra relației de cuplu și ești determinat să faci lucrurile să funcționeze din nou între voi. Realizezi că această stare latentă în care te-ai regăsit în ultima perioadă nu a fost de bun augur și că este timpul pentru mici schimbări, pentru ca legătura voastră să nu se slăbească și mai mult și să ajungeți la despărțire.

Pești – Apare în calea ta o persoană care te impresionează încă de la primul schimb de priviri, dar care pare inaccesibilă pentru tine. Deși încerci tot felul de metode prin care să îi atragi atenția, planul tău este sortit eșecului încă de la început. Nu te lăsa descurajat, continuă să explorezi pe plan amoros și va veni momentul în care vei întâlni acel om special.

Sursa articol: divahair.ro