Până pe 27 iunie, romanticul Venus tranzitează tandrul Rac. Vezi ce înseamnă această întâlnire pentru fiecare zodie.

534

Venus a intrat în Rac în data de 2 iunie. Va poposi în Rac până pe 27 iunie. În tot acest timp, Venus le va întâlni pe norocoasa planetă Jupiter, rebela planetă Uranus, visătoarea planetă Neptun și transformatoarea planetă Pluto.

Acest eveniment astrologic este foarte important din punct de vedere amoros pentru mulți nativi. Va fi un moment pentru creștere și expansiune, care va fi destul de greu, dacă nu sunteți dispuși să ieșiți din zona voastră de confort, atunci când vine vorba de dragoste și probleme financiare. Influența acestui tranzit este una remarcabilă, pozitivă și benefică sufletului, fiecare zodie în parte fiind afectată într-un anume sector de viață.

Berbec

Întotdeauna ești cel care îți ridică moralul și își găsește energia, însă descoperi în această perioadă că ești epuizat și ai nevoie disperată de odihnă. Răsfață-te acasă, făcând băi fierbinți și lungi sau mergi la un salon de relaxare. La urma urmei, lucrezi foarte mult și ai nevoie să te deconectezi și să te refaci, atât fizic, cât și psihic. Este timpul să începi să ai grijă de tine și să îți oferi mai multă dragoste în aceste momente.

Taur

Nimeni nu știe mai bine decât tine că deseori cuvintele dulci și înfloritoare pot fi destul de romantice. De asemenea, acestea te pot ajuta să nu te îndrepți spre certuri cu altcineva, ci dimpotrivă, să pui energie bună, de pace și armonie. În loc să te lupți și să o ții pe a ta și să folosești expresii trufașe, alege să folosești cuvinte frumoase, pentru a-ți face cunoscute, înțelese și văzute punctele de vedere și sentimentele față și către alții, fără dramă și tensiune, ci cu iubire și înțelegere.

Gemeni

În această perioadă nu este vorba că duci lipsă de bani, ci doar te simți puțin mai conștient decât de obicei și devii mai serios cu privire la modul în care îți cheltui banii.

Deși ai tendința să cumperi și să oferi cadouri generoase, înțelegerea ta de a-ți strânge portofelul și de a face economii, nu este un lucru rău. Economisire versus cheltuieli este cel mai bun mod de a reduce cumpărăturile impulsive, iar tu realizezi acest aspect acum, ceea ce te scutește de posibile situații neplăcute care privesc situația ta financiară.

Rac

Acesta este timpul tău de a străluci. Te simți extrem de capabil și descurcăreț, frumos și popular în acest moment. Toată lumea vrea să vorbească cu tine și să reconecteze, să socializeze, mai ales după ce a fost pusă în carantină timp de mai bine de un an.

Eliberează-ți calendarul, pentru toate festivitățile sociale la care vei participa, care vor include zile lungi de plajă, prânzuri prelungite și plimbări în parc și în natură, cu prietenii, familia și cei dragi.

Leu

În loc să alergi, permite-ți să te odihnești câteva săptămâni. Acest lucru îți va oferi ocazia să te reîncarci pentru vară și să îți pregătești ziua de naștere, despre care știm cu toții că va fi un eveniment important în iulie și august.

Acordă-ți timp suplimentar pentru a te relaxa și a te răcori, astfel încât perioada care urmează să te surprindă la capacitățile tale maxime, în formă și pregătit pentru zilele bune și frumoase care vor urma.

Fecioară

Prietenii tăi sunt o formă foarte mare de sprijin. Bucură-te de timpul pe care îl ai și pe care îl petreci cu ei. Arată-ți aprecierea oferindu-le o grămadă de complimente, afecțiune și orice fel de ajutor, în următoarele câteva săptămâni. Aceștia vor aprecia bunătatea, sprijinul și iubirea ta mai mult decât vei ști vreodată și vor fi acolo, la rândul lor, ori de câte ori vei avea nevoie de ajutor sau orice altceva ai putea avea nevoie.

Balanță

O oportunitate profitabilă financiară și profesională a aterizat în sfârșit în viața ta. Este posibil că vei dori să riști și să te angajezi în multiple proiecte, chiar înainte de a asculta toate detaliile.

Deși unele proiecte sunt ideale și minunate, asigură-te că ești conectat emoțional la ceea ce faci, pentru a-ți asigura succesul. Ai încredere în ce simți și nu te grăbi.

Scorpion

Nu este niciodată prea târziu să îți planifici vacanța de vară . La urma urmei, meriți o pauză de la muncă și de la o viață agitată, mai ales că ți-ai dat toată energia obiectivelor profesionale și carierei din acest an. Chiar dacă decizi să iei liber un weekend scurt, te vei simți revigorat și reîncărcat cu energie bună, în următoarele câteva săptămâni.

Săgetător

Finanțele sunt o preocupare majoră în viața ta în acest moment, mai ales pentru că ai rămas fără bani. Înainte de a face o investiție, alege să analizezi toate detaliile, să continui cu prudență și, dacă este necesar, poți chiar cere ajutorul unui cunoscut apropiat sau al unui membru al familiei, fie că este vorba de un mic împrumut pe care îl vei rambursa, fie orice timp de ajutor, pe care îl vei primi.

Capricorn

Dragostea plutește în aer în această perioadă. Tu alegi să dai totul acelei persoane speciale din viața ta, pe care o adori de altfel, dar primești înapoi la fel de multă atenție? Dacă nu, faceți-vă timp pentru a vă conecta amândoi. O cină romantică ți-ar putea restabili cu totul starea de spirit și vă poate apropia și restabili relația.

Vărsător

Nu trebuie să exagerezi și să faci asta de prea multe ori, pentru a anunța oamenii că ești o persoană muncitoare. Să-ți iei un timp liber să te odihnești și să te relaxezi din când în când, este bine, dacă îți faci toată munca în timp util. În așa fel, nu vei fi prea stresat în ceea ce privește munca, te vei deconecta, vei avea timp și pentru tine, dar și pentru cei apropiați.

Pești

Creativitatea ta înflorește în aceste momente și vrea să iasă la suprafață. Alege să pătrunzi în lumea și în arta ta interioară și artă lumii talentele pe care le ai și de ceea ce ești tu capabil cu adevărat. Familia și prietenii tăi vor fi mândri de tot ceea ce faci, dacă îți dai ocazia să-ți arăți creativitatea în această perioadă. Nu o înfrâna, las-o să se manifeste.