VENUS in VARSATOR. Se anunta MARI schimbari in relatiile pe care le avem

12441

Venus tranziteaza zodia Varsatorului in perioada 2-23 ianuarie 2023. Vom fi mult mai cerebrali in ceea ce priveste zona amoroasa, vom dori mult spatiu si libertate in relatii, dar putem sa si schimbam ceva in infatisarea noastra. In aceasta conjunctura astrala, oamenii devin mai deschisi la nou, sunt dornici sa incerce experiente noi. Inceaca abordari diferite, indiferent ca vorbim despre haine sau despre actiunile cotidiene.

Sa vedem cum este influentata fiecare zodie de acest tranzit

Berbec Venus va sustine activitatile voastre sociale, de grup, aducandu-va un plus de farmec personal si atractivitate. Proiectele voastre vor fi profitabile, dar si realiste.

Taur Acest tranzit va poate aduce recunoastere profesionala si succes in cariera, datorita magnetismului personal. Veti putea profita de oportunitatile financiare care vi se vor oferi.

Gemeni Va veti bucura de dragoste, dar veti tine la independenta, la libertatea de miscare, la nivel spiritual si fizic. Castigurile pot veni din relatii la distanta, inclusiv cu strainatatea.

Rac In dragoste veti transmite o energie magnetica, senzuala, iar in proiectele financiare veti avea simt practic. Veti simti care sunt ocaziile profitabile.

Leu O perioada foarte buna pentru relatiile de cuplu, atractia va fi in crestere. Parteneriatele profesionale vor fi profitabile.

Fecioara Venus va sustine activitatile de la serviciu sau cele de zi cu zi, aducand colaborari armonioase. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca veti dori unul care sa va pasioneze dar care sa va aduca si castiguri. Sunt favorizate activitatile care au legatura cu frumusetea si ingrijirea corporala.

Balanta In relatiile de dragoste veti dori pasiune, un partener atragator. La randul vostru veti transmite farmec personal. Veti aprecia frumosul si veti fi creativi.

Scorpion Veti dori sa creati o atmosfera placuta acasa, poate veti dori sa redecorati, sa reasezati lucrurile mai placut sau sa cumparati obiecte decorative.

Sagetator Veti evita conflictele printr-o atitudine impaciuitoare, veti fi interesati mai mult de activitati care au legatura cu arta si creatia. Comunicarea va fi buna, la nivel intelectual.

Capricorn Va creste interesul pentru activitati aducatoare de bani, in urmatoarea perioada fiind sustinute profesiile care au legatura cu arta, frumosul, ingrijirea corporala, dar si obiectele de valoare si bijuteriile.

Varsator Venus in semnul vostru va va pune in valoare farmecul si atractivitatea, care nu vor fi doar fizice si ci intelectuale. Veti fi buni si iubitori, dar veti tine mai mult decat de obicei la opinia celorlalti fata de voi.

Pesti Romantismul vostru va fi la un nivel ridicat, veti tinde sa traiti prin intermediul partenerului si sa ii receptionati toate emotiile. De aceea, este posibil si sa fiti raniti mai usor, pentru ca veti fi mai sensibili.

Sursa: tarotexpert.ro