VENUS in VARSATOR. Previziuni pentru fiecare zodie

113

Venus in Varsator: 16 Februarie – 12 Martie 2024
Venus, planeta frumusetii, a placerilor si a relatiilor ajunge in Varsator. Ne vom dori mai multa libertate de expresie in relatii, mai multa deschidere catre lume, stimularea inspiratiei in interactiunile noastre cu ceilalti si mai putina izolare si atasament. Vom simti nevoia de mai multa libertate si probabil ca o sa ne orientam catre tot felul de activitati care ne scot din rutina.

Berbec Venus in Varsator poate aduce schimbari interesante in sfera sociala pentru nativii Berbec. Este un moment potrivit pentru va extinde cercul de prieteni si a explora noi idei in cadrul relatiilor. Fiind o perioada propice inovatiei, Berbecii pot gasi modalitati noi de a-si exprima afectiunea si de a-si dezvolta latura creativa in relatii.

Taur Pentru nativii Taur, Venus in Varsator pune accentul pe cariera si relatiile profesionale. Este un moment favorabil pentru a va manifesta abilitatile sociale si a va extinde reteaua de contacte in domeniul profesional. In acelasi timp, poate aparea oportunitatea de a va imbunatati imaginea publica si de a obtine sustinerea celor din jur pentru planurile voastre.

Gemeni Pentru Gemeni, Venus in Varsator aduce o perioada plina de aventura si explorare. Este un moment favorabil pentru calatorii, studii sau activitati care sa va stimuleze mintea. In relatii, veti fi deschisi unor noi perspective si idei neconventionale. Este important sa fisi deschisi fata de schimbari si sa explorati noi dimensiuni ale relatiilor voastre.

Rac Pentru Raci, Venus in Varsator se reflecta in zona relatiilor intime. Este un moment potrivit pentru a aduce inovatie in relatia de cuplu sau pentru a explora laturi neconventionale ale relatiilor romantice. Comunicarea deschisa si sinceritatea sunt cheia pentru a va imbunatati legaturile afective in aceasta perioada.

Leu Leii pot experimenta o crestere a energiei creative si a pasiunii in timpul tranzitului lui Venus in Varsator. Este un moment propice pentru proiecte artistice sau hobby-uri care va aduc bucurie. In relatii, ar putea aparea oportunitatea de a va exprima mai liber afectiunea si de a aduce noutati in viata amoroasa.

Fecioara Pentru nativii Fecioara, Venus in Varsator poate aduce schimbari in sfera familiala. Este un moment propice pentru a comunica deschis cu membrii familiei si pentru a aduce ceva nou in dinamica familiala. Este important sa fiti deschisi la schimbari si sa va exprimati afectiunea intr-un mod mai liber.

Balanta Pentru Balante, Venus in Varsator accentueaza sfera comunicarii si relatiilor sociale. Este un moment potrivit pentru a va extinde cercul de prieteni si pentru a participa la activitati sociale care va stimuleaza mintea. In relatii, exprimarea deschisa a gandurilor si sentimentelor poate aduce o mai mare intelegere intre parteneri.

Scorpion Pentru Scorpioni, Venus in Varsator poate venicu schimbari in domeniul financiar si cel al valorilor personale. Este un moment propice pentru a va revizui obiectivele financiare si pentru a explora noi modalitati de gestionare a resurselor. In relatii, ar putea aparea oportunitatea de a va exprima mai liber valoarea si de a obtine sustinerea partenerului.

Sagetator Pentru Sagetatori, Venus in Varsator accentueaza zona relatiilor personale si a parteneriatelor. Este un moment favorabil pentru a consolida legaturile cu partenerii de afaceri sau pentru a explora noi colaborari. In plan personal, comunicarea deschisa si intelegerea reciproca sunt esentiale pentru relatiile armonioase.

Capricorn Pentru nativii Capricorn, Venus in Varsator poate aduce o crestere a creativitatii si a romantismului. Este un moment potrivit pentru a va dedica hobby-urilor si activitatilor care va aduc bucurie. In relatii, exprimarea deschisa a sentimentelor poate avea ca rezultat o apropiere mai mare cu partenerul si o atmosfera romantica.

Varsator Pentru Varsatori, acest tranzit este un adevarat moment de stralucire. Venus vine cu mai multa carisma si atractivitate. Este un moment propice pentru a va concentra pe dezvoltarea personala si pentru a va exprima autenticitatea in relatii. Este posibil sa atrageti atentia si sa experimentati schimbari pozitive in viata amoroasa.

Pesti Pentru nativii Pesti, Venus in Varsator aduce un accent asupra vietii interioare si a echilibrului emotional. Este un moment potrivit pentru a va conecta cu voi insiva si a va acorda timp pentru a reflecta. In relatii, este important sa fiti deschisi pentru comunicare si sa impartasiti mai des gandurile si sentimentele cu partenerul.