Asteroidul VESTA in tranzit prin SAGETATOR. Cum ne influenteaza viata si ce semnificatie are.

509

Vesta tranziteaza zodia Sagetator intre 16 noiembrie 2021 si 11 ianuarie 2022.

In astrologie, Vesta este creditata cu devotamentul specific Fecioarei, dar si cu pasiunea regasita la Scorpioni, prezenta acestui asteroid in harta noastra astrologica putand sa ne trimita la trezirea si intretinerea fortelor vitale pentru o perioada foarte lunga de vreme.

Vesta simbolizează concentrarea și devotamentul, iar in perioada in care va tranzita Sagetatorul isi va indrepta atentia asupra unor principii precum increderea, credinta, adevarul si libertatea. Vesta in Sagetator inseamna de asemenea cautarea flacarii spirituale, dedicarea cautarii adevarului universal. Aceasta serveste ca sursa de inspiratie pentru „calatoria vietii”.

Concentrarea Vestei este insotita intotdeauna de limite, or cand acestea sunt aplicate unor concepte ca adevarul si convingerile poate deveni o atitudine de tipul totul sau nimic, cu alte cuvinte existenta unui singur adevar aplicabil tuturor. Iar aceasta politica nu poate functiona pentru toata lumea, mai ales ca Sagetatorul este un semn inclusiv, nu exclusiv.

In timpul acestui tranzit, ne definim prin convingerile, etica si morala noastra. Ne simtim cel mai imputerniciti atunci cand avem posibilitatea de a ne impartasi opiniile politice, spirituale si filozofice. In aceasta perioada, vom cauta situatii/oameni care sa se alinieze cu principiile noastre. De asemenea, va fi o perioada excelenta pentru a studia ceva sau a va concentra pe ceva in care credeti. Atentie insa, daca veti observa ca insistati asupra unui adevar fara sa lasati loc pentru puncte de vedere opuse, acesta va fi un semn ca trebuie sa deveniti mai flexibili si mai toleranti. Nimeni nu detine adevarul absolut!

Dintre multiplele ei atributii, putem conta in astrograma pe Vesta cand vrem sa culegem date despre importanta relatiei pe care o avem cu noi insine; descrie acele detalii personale ce ne pot face sa alegem un stil de viata aparte, diferit de parcursul obisnuit.

Vesta arata ce anume ne motiveaza sa atingem „abundenta” interioara a fiecaruia,  prin ce mijloace cu ce resurse  interioare putem sa ne gasim unicitatea.

Domeniile influentate de tranzitul Vestei prin Sagetator pentru fiecare zodie:

Berbec – educatia, spiritul dreptatii, principiile etice

Taur – relatiile intime din cuplu, atitudinea fata de banii comuni, contractele cu institutiile financiare

Gemeni – echilibrul in relatiile de cuplu si in parteneriatele profesionale, corectitudinea in negocieri

Rac – activitatile de zi de zi, munca, relatiile de serviciu

Leu – relatiile romantice si relatiile cu copiii, creativitatea si proiectele intelectuale

Fecioara – relatiile de familie si echilibrul din cadrul acestora, actele si contractele legate de proprietati

Balanta – stilul de comunicare, relatiile cu rudele si cu anturajul apropiat

Scorpion – contractele si munca si echitatea, simtul responsabilitatii fata de altii

Sagetator – idealurile, proiecte sociale, dedicarea fata de niste cauze, nevoia de reforme sociale si de extindere a orizonturilor

Capricorn – regulile, structurile, activitatile si relatiile cu institutii restrictive, cum ar fi spitale, camine, inchisori

Varsator – relatiile sociale, activitatile si colaborarile cu organizatii si asociatii, atitudinea fata de viitor

Pesti – cariera si pozitia sociala, modul in care va exercitati autoritatea publica

Sursa:
yourtango.com
tarotexpert.ro
horoscopes.lovetoknow.com