Vesti grozave pentru PATRU zodii. Norocul intra in viata lor

356

O serie de evenimente astrologice vor avea loc in urmatoarea perioada. Cele mai importante: – 17 noiembrie 2022: Mercur isi incepe tranzitul in Sagetator
– 21 noiembrie 2022: Trigon intre Soare (in Scorpion) si Jupiter (in Pesti)
– 22 noiembrie 2022: Soarele porneste sa tranziteze Sagetatorul
– 24 noiembrie 2022: Luna noua in Sagetator
De asemenea, sa nu uitam ca Pluto este in tranzit prin Capricorn, ceea ce confera inceputuri pozitive pentru majoritatea nativilor. Insa 4 zodii vor avea o perioada extrem de buna, plina de surprize placute, incarcata cu dragoste si oportunitati financiare.

Pesti Totul va fi grozav pentru Pesti in urmatoarea perioada. Poate conta pe cele doua planete Neptun si Jupiter pentru a cunoaste oameni noi care vor avea un impact pozitiv asupra vietii sale profesionale si personale. Fiind mai atent la sfaturile lor, Pestii vor putea lua cele mai bune decizii la momentul potrivit. Mercur in Sagetator le va oferi tot sprijinul necesar pentru realizarea unui proiect important. Desigur, acest lucru va avea un impact pozitiv asupra zonei de finante, care incepe sa creasca din nou spre sfarsitul lunii noiembrie. Pe partea de inima, latura joviala le va permite sa creeze momente de fericire in compania persoanei iubite. De asemenea, li se va oferi un cadou nebanuit.

Sagetator Sagetatorii vor experimenta o perioada excelenta. Datorita lui Mercur, acesti nativi vor scapa de toate grijile care ii deranjeaza de ceva vreme si se vor indeparta de stres. Vacantele exotice pot fi programate in ultimul moment. Sagetatorul poate conta pe sprijinul unei rude apropiate care il va ajuta sa faca un pas important in viata lui de cuplu. La serviciu, tranzitul lui Mercur ii rezerva o surpriza placuta. Datorita unei negocieri recente, va putea lansa un proiect care ii este aproape de suflet.

Capricornul Perioada urmatoare va fi sinonima cu succes pentru nativul din Capricorn. Odata cu un acord recent facut cu cineva din cercul sau profesional, acest semn de pamant va avea mai multa motivatie si incredere pentru a incepe o noua afacere. Ghidat de Pluto, Capricornul va avea capacitatea de a cantari argumentele pro si contra pentru a-si ghida mai bine deciziile. Intr-adevar, Capricornul va sti sa-si gestioneze bugetul cu o mana de maestru si sa genereze profituri intr-un timp scurt.

Leu O schimbare de energie va face ca Leii sa intre intr-o etapa sentimentala foarte buna, caracterizata de senzualitate si romantism, pentru ca in cuplul lor totul va merge foarte bine. Pentru cei care sunt singuri, aceasta vibratie de dragoste si pasiune ii va ajuta sa gaseasca o persoana care sa-i inteleaga si sa fie acolo pentru ei, atunci cand au cea mai mare nevoie. De asemenea, se poate sa intrati intr-o elita profesionala si sa va puteti etala toate calitatile – va fi un boom social.