VESTI importante pentru SASE zodii. Se anunta schimbari mari in viitorul apropiat.

360

Ne aflam in plina retrogradare a planetei Mercur, iar pe data de 19 septembrie aceasta planeta va face opozitie cu Jupiter (care tranziteaza zodia Berbec). Un alt eveniment astrologic care ne va influenta este cel de pe data de 17 septembrie 2022, atunci cand vom avea opozitie intre Soare (in Fecioara) si Neptun (in Pesti).
De asmenea, pe termen mai lung, ne pregatim de retrogradarea lui Marte in Gemeni, ne pregatim de doua eclipse intense in octombrie si noiembrie, dar si de intoarcerea lui Jupiter in Pesti, in acelasi semn cu Neptun.

Aparent, nu par evenimente zguduitoare, dar puse unul langa altul formeaza o doza serioasa de dezorientare. Ne vom pune multe intrebari, vom cauta raspunsuri clare, dar pana la urma ne vom da seama ca nu detinem adevarul absolut in nicio privinta.

Berbec Din mai, Jupiter a trezit multe idei sau a oferit aplomb in vederea unor schimbari serioase. Dar deocamdata nu vei vedea rezultatele, ci mai degraba va trebui sa dai iar un pas in spate si sa mai rezolvi una alta din trecut. Sau sa renunti la oameni, situatii si locuri care nu iti fac bine. Cumva, retrogradarea lui Marte va aduce multiple solutii simple la probleme mari. Mai greu cu alegerea celei mai bune. Din octombrie incolo, trebuie sa inveti sa experimentezi si sa nu duci totul la extreme. Sau mai bine zis: mai putina agresivitate si mai multa minte.

Gemeni Pot spune ca vei fi protagonistul vremurilor ce vor sa vina. Probabil vrei sa stii daca sunt vesti bune sau rele. Iti spun din start ca la tine, in suflet si minte, pana in luna martie 2023, va fi un adevarat malaxor. Retrogradarea lui Marte in semnul tau si careurile cu Neptun pe care le va face te vor rupe in bucati, dar te vor si contrui din nou. Astfel incat sa fii tu cel care va pune ultima piesa de puzzle in primavara anului viitor. Fiecare domeniu din viata ta va fi scanat si reanalizat de catre astre. Deci nu te vei plictisi deloc! Exact ce iti place tie, nu-i asa?

Sagetator Relatiile, mai ales cele personale, vor cunoaste numeroase schimbari. Cand crezi ca te-ai linistit, exact atunci se intampla ceva. Ori afli ceva despre partener, ori tu creezi o atmosfera agitata in cuplu. Si de aici iti dai seama ca unul dintre voi nu este suficient de matur. In prima faza iti vei invinovati partener, dar intoarcerea lui Jupiter in casa a 4-a vrea sa testeze daca baza ta emotionala este una serioasa. Pregateste-te de mult stres!

Fecioara Deciziile de la locul de munca te vor agita serios. Dar daca te pregatesti din timp, vei observa ca vei gestiona altfel situatiile stresante. Retrogradarea lui Marte in zona carierei, dupa 30 octombrie, va aduce si conflicte si razgandiri. Daca stii ca nu esti in locul care trebuie, poti incepe de acum sa cauti altceva sau sa iti schimbi atitudinea. Spre finalul anului, vei fi nevoit sa acorzi mai multa atentie relatiei de cuplu. Indiferent de ce o insemna asta.

Pesti Daca vrei sa te muti, urmeaza o perioada buna. Sau daca vrei sa faci o investitie imobiliara sau o vanzare. Orice s-ar intampla, trebuie sa stii din timp ca vei avea nevoie de rabdare si multe resurse. Apar drumuri, situatii incurcate, blocaje din cauza birocratiei, amanari, razgandiri, negocieri si poate retragerea sprijinului unor persoane apropiate. Incearca sa nu provoci rupturi radicale cu unii membri ai familiei. Din noiembrie, apar oportunitati de crestere sau renuntare.

Scorpion Retrogradarea lui Marte va fi precum o alarma pentru tine. Desi ai o apetenta crescuta pentru crize sau situatii care sa te provoace, de data aceasta vei fi satul. Te poti confrunta cu pierderi, mai ales financiare, si momente greu de controlat. Mai bine spus, nu vei avea deloc, dar deloc control asupra vietii tale. Frustrarile legate de intimitate vor fi greu de digerat. Relatiile cu institutiile financiare vor aduce destule neplaceri, mai ales dupa finalul lunii octombrie incolo. Va trebui sa ai mai mare grija la oamenii cu care vei lega parteneriate.

Sursa: astrosens.ro Astrolog: Daniela Simulescu