Ce ai fost intr-o viata anterioara, in functie de zodie

3375

BERBEC
Fire spontana si curajoasa, esti mereu gata sa faci schimbari radicale. Adrenalina si provocarile te fac fericita. De asemenea esti o adepta ca dreptatii si a corectitudinii. Intr-o viata anterioara ai avut o functie de magistrat, judecator sau conducator in armata.

TAUR
Femeia Taur are o atitudine suverana si incredere in fortele proprii. Simtul pentru bani ii asigura o buna pozitie in lumea business, astfel incat intr-o viata anterioara ai fost una dintre cele mai bogate si puternice femei din Europa Evului Mediu. O printesa sau o regina care a promovat educatia si politica liberala

GEMENI
Femeia Gemeni adora sa fie in centrul atentiei, sa starneasca invidia femeilor si admiratia barbatilor. Intr-o viata anterioara ai fost o cantareata hippie, rebela si nonconformista. „Make love, not war”!

RAC
Femeile Rac sunt cele care se sacrifica cu buna stiinta pentru cei din jur. Sunt romantice, sensibile si cuminti. Bazele succesului acestor femei sunt seriozitatea si loialitatea. Astfel, intr-o viata anterioara, Racii au ocupat functii de primari, clerici, administratori, medici, voluntari de razboi.

LEU
O leoaica este mandra de ea, se comporta ca o diva si asteapta privilegiile aferente acestei pozitii. Intr-o viata anterioara ti-ai petrecut copilaria la curtile regale din Europa sau poate chiar ai condus cateva popoare.

FECIOARA
Intr-o viata anterioara ai fost un medic renumit si foarte apreciat. Dorinta de a fi perfecta, inteligenta si abilitatile tale, precum si capacitatea de a gandi analitic, te incadreaza perfect intr-o functie de conducere.

BALANTA
Sensibilitatea, rafinamentul, stabilitatea si romantismul sunt calitati bine dezvoltate ale femeii rac. Intr-o viata anterioara ai fost o artista talentata sau o scriitoare foarte apreciata.

SCORPION
Scoprionii simt nevoia nativa sa aiba totul sub control si nu se sfiesc sa impuna acest control prin orice mijloace. Femeia Scorpion ii poate intimida pe cei din jurul ei. In viata anterioara ai fost o gheisa sau o prostituata de lux din Asia. Asa ai invatat cum sa stapanesti mental si fizic un babat.

SAGETATOR
In cautarea libertatii, intr-o viata anterioara ai explorat intreaga lume. Sagetatorii vor deseori sa-si descopere limitele si nu le este frica sa faca acst lucru. Le place sa observe lumea din jur. Astfel, intr-o viata anterioara, sagetatorii au fost exploratori,cercetatori, marinari, sau cautatori de comori.

CAPRICORN
Esti o femeie curajoasa care traieste fiecare moment al vietii la intensitate maxima. Esti iubitoare, grijulie si cu nervi de otel. Ai fost asistenta de razboi. Nu numai ca ai salvat vieti prin actiunile tale, dar ai stiut si cum sa atingi sufletele oamenilor.

VARSATOR
Rolul tau a fost de vizionar, de ganditor, ti-a placut sa experimentezi, sa inveti lucruri noi. Nu e de mirare ca esti pasionata de computere, de matematica si astrologie. Astfel, intr-o viata anterioara, femeile varsator au fost chimiste sau matematiciene, descoperind si punand bazele unor noi teorii.

PESTI
Intr-o viata anterioara obisnuiai sa frangi inimile nobililor, fiindca erai o contesa europeana extrem de pretentioasa. Intr-o viata anterioara obisnuiai sa frangi inimile nobililor, fiindca erai o contesa europeana extrem de pretentioasa si nemiloasa.