VOROPCHIEVICI: cele mai SENSIBILE zodii

33

„Plini de trandete si foarte empatici, acesti nativi isi ascund slabiciunile pentru a mentine ridicat moralul celor din jur.”

Pesti
Sunt sensibili, dar totodata sunt si empatici. Ei au lupte interioare din cauza caracterul lor sensibil, dar pentru ca sunt si empatici, pur si simplu isi protejeaza apropiatii, oricat de grea este durerea lor interioara. Daca o persoana din zodia Pestilor trece prin intr-o perioada nefasta, isi va ascunde suferinta in spatele unui zambet. Iar pana la urma persoanele din aceasta zodie, Pesti, pot „innota” pentru a ocoli, toate obstacolele, chiar şi zodiile pradatoare care le pot face rau.

Rac
O zodie care e plina de tandrete, dar sunt foarte vulnerabili. Totodata sunt protectori datorita carapacei lor. Racii sunt plini de tandrete si protectori fata de ceilalti, dar isi ascund emotiile intr-o carapace care cu greu poţi s-o dai la o parte si sa intri sa vezi de unde vine sensibilitatea lor, pentru ca se ascund in spatele unui zambet calduros. In sufletul lui poate sunt revolutii, rascoale furtuni, dar el zambeste. Vor sa fie puternici, dar nu neaparat pentru ei, ci pentru cei dragi si de multe ori isi ascund slabiciunile pentru a mentine ridicat moralul celor din jur. Racii au tendinta de a se izola cand se simt amenintati.

Balanta
Sunt echilibrate pentru a-si gestiona durerea, dar chiar cand sunt deprimate si melancolice, stiu sa-şi gestioneze suferintele si emotiile. Persoanele din zodia Balantei sunt persoane care-si ascund sentimentele sub o masca fericita, fiindca se gandesc la binele celor din jur. Sunt usor de ranit in interior, dar au metodele lor de a-si aborda propriile sentimente.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse