Voropchievici vorbeste despre zodiile aflate sub protecție divină

319

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt semnele zodiacale aflate sub protecție divină, care vor depăși cu ușurință orice obstacol apărut în cale. Numerologul a vorbit despre influența unei planete asupra acestor zodii. 

Planetele au efecte majore pentru fiecare zodie. Acestea influențează oamenii, mentalitățile, sănătatea și stările de spirit și „nu vin să ne dea numai anumite caracteristici într-o astrogramă sau într-o hartă natală”, spune numerologul Mihai Voropchievici.

Este vorba despre planeta Jupiter, care deține forțe magice și este supranumită „planeta marelui beneficiu” sau „marele benefic”, fiind patronată de către Zeus, stăpânul Cosmosului.

Mihai Voropchievici a vorbit despre influența planetei Jupiter asupra zodiilor și care sunt nativii care primesc  protecție divină. Cei care sunt guvernați de Jupiter se bucură de autoritate, mărinimie, echilibru și realizări importante.

Planeta are o influență ponderată care duce la evoluție spirituală. Corectitudinea este o caracteristică a planetei Jupiter, fiind dusă până la imposibil. De obicei, sângele și circulația arterială, dar și ficatul și căile respiratorii stau sub influența lui Jupiter.

Planeta este patronată de Zeus, zeul suprem al Olimpului și, totodată, stăpân al Cosmosului și al vieții, care oferă puterea, fiind „părintele” omenirii și guvernează semnul Săgetătorului. Două dintre zodii au parte de protecție divină pentru că se află sub tutela acestei planete.

Zodiile influențate de planeta Jupiter

Săgetătorul și Peștii sunt zodiile care, în general,sunt influențate de planeta Jupiter. Atunci când se află în unele zodii mai norocoase sau nu, Jupiter vine și cu un strop de noroc, care este întotdeauna benefic.

Pe de altă parte, cei care sunt guvernați de această panetă se pot confrunta cu probleme de nutriție. Sunt buni părinți și parteneri de viață, tradiționaliști, dar și cetățeni exemplari.

Influența lui Jupiter asupra nativilor are și alte avantaje. Zodiile respective sunt persoane serioase, vesele, pridente și carafterizați prin simplitate și sănătate. Sunt protejați și au prieteni influenți de-a lungul vieții.

Sursa articol: https://www.fanatik.ro