VOROPCHIEVICI: Horoscopul runelor pentru saptamana 21-27 FEBRUARIE. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie.

313

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de la Antena 3, despre horoscopul runelor pentru fiecare zodie, pentru saptamana 21–27 februarie 2022.

Berbec Berbecul va avea rezolvarea tuturor problemelor care il framanta, numai strangandu-i pe cei dragi in jur. Ca sa-si poata rezolva problemele, trebuie sa-si deschida sufletul si sa puna totul pe tapet.

Taur Taurii sunt doritori de dragoste si afectiune. Pot gasi acea persoana noua. Vine ca un fel de test. Ma placi? Ma vrei?

Gemeni Asteapta. Acum sunt in asteptarea unei schimbari foarte importante. Sa fie pregatiti, pentru ca rezolvarea vine cat de curand.

Rac Racul e pus pe artag. A mai avut perioade mai aprinsa. Sa fie calmi si sa nu porneasca scandal, dar asa e racul. Pana nu tipa, nu se poate.

Leu Leul este detinatorul de Vunjo. Succes pe toate planurile.

Fecioara Fecioara are parte de o suita de schimbari majore intr-un viitor apropiat. Nu trebuie sa se dea la o parte, pentru ca vin lucrurile bune.

Balanta Se produce un salt calitativ, iar asta inseamna ca au dat lovitura. Saltul vine pe toate planurile.

Scorpion Scorpionii s-au apucat de treaba. Fertilitate si belsug pentru nativii Scorpion.

Sagetator Abordati altfel problemele. Schimbati, deci, tactica. Este a doua saptamana la rand.

Capricorn Certitudine ca cineva care se gandeste la ei, le trimite un cadou minunat. Merita, pentru ca au muncit si merita sa fie rasplatiti, dar cu dragoste.

Varsator Varsatorii incep o viata noua. Va revigorati in toate planurile. Au fugit norii. Aveti schimbari si renastere inclusiv in disponibilitative fizice si psihice.

Pesti Sunteti pe punctul sa va mutati din casa sau de la locul de munca. Posibil ca locul vostru de munca sa dezvolte un loc de munca suplimentar sau un birou si voi sa fiti nevoiti sa mergeti acolo.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse