VOROPCHIEVICI: Horoscopul runelor pentru saptamana 13-19 SEPTEMBRIE. Previziuni astrologice pentru toate zodiile.

423

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre horoscopul runelor pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 13-19 SEPTEMBRIE.

Berbec

Săptămâna următoare, Berbecul este pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Asta înseamnă că trebuie să fie foarte prudenţi şi să nu dea bani cu împrumut.

Taur

Taurul are o săptămână mai grea. Trebuie să aibă putere şi tărie. Sunt câteva încercări pe care trebuie să le treacă

Gemeni

Gemenii intră într-o nebuloasă. Nu mai vorbesc cu cei din jur, nu mai comunică. Sunt foarte greu de descifrat şi decodat.

Rac

Este pregătit să susţină o bătălie furtunoasă. Un uragan. Sfatul runei este să rămână calmi şi totul se va rezolva.

Leu

Leii traversează o perioadă liniștită, chiar dacă este o săptămână de comentarii, de dialoguri, de mesaje. Interes total. Mesaje.

Fecioară

Cei aflați în această zodie au nevoie de relaxare. Au o perioadă bună și nu trebuie să-și mai facă atâtea griji. Din cauza stării de ipohondrie e posibil să speriați pe cineva apropiat.

Balanţă

Veşti bune şi cadouri pentru nativii din zodia Balanţă.

Scorpion

Scorpionii, trebuie să-şi mobilizeze toate forţele, ca să-şi consolideze poziţia. Şi acasă, şi la muncă, şi în societate.

Săgetător

Fertilitate şi belşug pentru Săgetători. Peste puţin timp, visele voastre vor deveni realitate.

Capricorn

Cei aflați în această zodie vor avea o săptămână frumoasă și este important să o fructifice din plin. Capricornii pleacă iar în concediu, deşi abia s-au întors.

Vărsător

Vărsătorul este pregătit să înceapă o nouă viaţă. O revigorare, o renaştere în planul tuturor disponibilităţilor.

Peşti

Peştii sunt sfătuiţi să mai aibă puţină răbdare, pentru că surprizele plăcute sunt pregătite pentru cei care sunt dispuşi să aştepte.

Sursa: antena3.ro