VOROPCHIEVICI: Horoscopul runelor pentru saptamana 16-22 AUGUST. Previziuni astrologice pentru toate zodiile.

313

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre horoscopul runelor pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 16 – 22 AUGUST 2021.

Berbec
Va afla foarte curând un adevăr extraordinar de important care îi poate marca viața, dar i-o poate și schimba. E un adevăr pentru toată luna, îl aștepta.

Taur
Intră într-o săptămână de atenție deosebită: mesaje, telefoane. Nu îi place deloc. Are parte de multă comunicare.

Gemeni
Intră într-o săptămână de silentio stampa, ei și cu Dumnezeu, intră într-o aură de mister, sunt persoane importante și nimeni nu știe ce au în cap, ce vor să spună/facă. Și se pare că mai au și ei nevoie de un pic de iertare Dumnezeiască. Au o săptămână în care își încarcă bateriile cu forță divină.

Rac
Trebuie să abordeze altfel toate problemele care îi interesează, să schimbe tactica adică.

Leu
E pus pe scandal. Își mobilizează toate forțele pentru a avea niște dispute furtunoase cu ceilalți. Ia încercați să rămâneți calmi că totul se aranjează tot în favoarea voastră.

Fecioară
Are două mesaje: să se relaxeze pentru că încă nu a reușit să găsească acel echilibru interior și doi, nu vă mai faceți griji și spaime și probleme vizavi de sănătatea altor persoane.

Balanță
Are o săptămână asemănătoare Leului, dar la un nivel mai scăzut. Va susține o mică bătălie sau mai mici, dar totul se rezolvă.

Scorpion
Să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă și foarte curând, în primele 2-3 zile ale săptămânii sau chiar de luni.

Săgetător
Pojghiță de gheață subțire. Fiți foarte atenți la modul cum vă exprimați, ce atitudine aveți, cum colaborați sau chiar în familie că se iscă tărăboi din nimic.

Capricorn
Toate merg ca unse. Ați câștigat pe toate planurile și meritați.

Vărsător
E îndrăgostit, ceva fierbinte, pasional. Nu mai știu ce vor: căsnicie sau aventură. E o săptămână pe placul lor.

Pești
O certitudine că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat. Au intrat în noroc din nou. Bucurii pentru Pești.

Sursa: antena3.ro