VOROPCHIEVICI: Horoscopul runelor pentru saptamana 19-25 IULIE. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie.

256

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre horoscopul runelor pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 19 – 25 iulie 2021.

Berbec

Cei din zodia Berbec vor afla un adevăr important, care poate chiar să le schimbe viața. Este vorba despre un efect al lucrurilor pe care le-au făcut până în acest moment și care se vor întoarce la ei.

Taur

Ești foarte misterios în această săptămână și poate chiar să fii mai tăcut decât de obicei. Dacă vrei rezolvări, trebuie să vorbești cu Dumnezeu, este nevoie de rugăciune pentru rezolvarea situațiilor tale.

Gemeni

Sunteți cam prea puşi pe scandal. Dacă vă potoliţi şi rămâneţi calmi, totul se rezolvă de la sine. Nu faceți mult zgomot pt nimic.

Rac

Vor avea parte de o suită de schimbări majore. Va fi o săptămână în care se vor întâmpla multe lucruri pozitive, cu efecte benefice.

Leu

Poți găsi rezolvări pentru toate problemele tale, alături de familie. Acționezi scurt și la obiect, dar totul se rezolvă pentru tine. Leii nu pun preț pe probleme, acesta este felul lor.

Fecioară

Vor avea loc schimbări importante în sfera domestică. Nu este vorba neapărat de unele rele.

Balanţă

O săptămână în care trebuie să fiți puternici, cu zile în care trebuie să strângi din dinți și să treci peste toate problemele care apar.

Scorpion

Puteți să vă mutați din casă sau chiar să aveți un alt job. Este o schimbare importantă, poate chiar să le schimbați pe amândouă.

Săgetător

Cineva se gândește la tine și poți chiar primi un cadou. Persoana ta iubită vrea să repare niște greșeli pe care le-a făcut și tocmai de aceea încearcă să te împace cu daruri.

Capricorn

Veşti bune pentru capricorni după mai mult timp. Ar putea primi un cadou sau o sumă de bani, poate chiar să câștige la vreun joc de noroc.

Vărsător

Trebuie să vă consolidați poziția pe toate planurile, și în familie, și la serviciu, și în societate. Ați stat în umbră până acum și e momentul să străluciți.

Peşti

Lăsaţi toate problemele şi grijile legate de trecut deoparte, lăsaţi necazurile în urmă şi pregătiţi-vă pentru o săptămână de vis.

Sursa: fanatik.ro