VOROPCHIEVICI: Horoscopul runelor pentru saptamana 23-29 AUGUST. Previziuni astrologice pentru toate zodiile.

316

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre horoscopul runelor pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 23 – 29 AUGUST 2021.

Berbec

Berbecul este pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Asta înseamnă că el poate să ia nişte hotărâri greşite, să acţioneze pe impuls de moment şi să facă nişte prostioare care să îl coste. Atenţie foarte mare cum acţionaţi, ce discutaţi, ce vorbiţi şi când luaţi o decizie nu vă grăbiţi fără să analizaţi de două ori. Nu acţionaţi la impuls.

Taur

Taurul se pregăteşte are o săptămână de protecţie divină. E protejat împotriva tuturor relelor, care pot fi trimise de alte persoane sau cele care sălăşluiesc lângă el. Protecţie totală.

Gemeni

Fertilitate şi belşug în această săptămâna pentru Gemeni. O parte din visele voastre se vor împlini.

Rac

E pe punctul de a începe o viaţă nouă. Revigorare în toate domeniile. Şi sufleteşte, şi financiar, şi sentimental, şi psihic, şi fizic. O bucurie fantastică. Un marcaj super benefic asupra nativilor din Rac.

Leu

O săptămână de comentarii, de dialoguri, de mesaje. Interes total. Mesaje.

Fecioară

Fecioara intră într-o săptămână de testare a rezistenţei, a forţei, a puterii. E o săptămână îm care trebuie un pic să îşi testeze capacitatea de a răbda sau de a duce la bun sfârşit un lucru. Fecioarele sunt răbdătoare şi au atâta forţă şi tărie, dar acum e nevoie să depăşească nişte probleme pe care tot ele şi le-au creat.

Balanță

Balanţele intră în zona uraganului. Sunt furtunoase, tumultoase, vor să se certe cu toată lumea. Mobilizaţi-vă forţele să susţineţi o mică bătălie. Dacă vă dă minte Dumnezeu şi rămâneţi calmi, totul se aranjează.

Scorpion

Scorpionii, în sfârşit, dau lovitura şi se produce un salt rapid şi calitativ în existenţa lor. De vreo două-trei luni au tot trecut de la una rece la una caldă, dar mai multe reci au fost. Totul va decurge neașteptat de bine după o perioadă în care au avut mult de pătimit și de tras din varii motive.

Săgetător

Să vă mobilizaţi toate forţele pentru a vă consolida poziţia. Se pare că unii dintre Săgetători au cam neglijat să le atragă atenţia celor din jur cine sunt ei. Au trăit într-un con de umbră şi acum ies la lumină.

Capricorn

Capricornii sunt pe punctul de a se muta din casă sau de la locul de muncă. Caută un loc mai bun de muncă, o locuinţă mai bună. Poate fi chiar şi o mutare temporară pentru a face anumite schimbări în propria casă. O săptămână cu încărcătură de muncă.

Vărsător

Vărsătorul este sfătuit să se relaxeze şi să nu mai intre în karma celorlalţi şi să nu îşi mai facă griji ce face unul-altul cu starea de sănătate. Nu trimiteţi gânduri rele celor din jurul vostru. Relaxaţi-vă, că sunteţi prea tulburaţi.

Peşti

O mică bătălie, dar acelaşi sfat: nu fiţi îngrijoraţi pentru că veţi câştiga în mod sigur.

Sursa: antena3.ro