VOROPCHIEVICI: Horoscopul runelor pentru saptamana 25-31 OCTOMBRIE. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie.

246

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre horoscopul runelor pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 25 – 31 octombrie 2021.

Berbec Berbecii sunt în culmea fericirii săptămâna viitoare, e vorba de o dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional, bucurie mare.

Taur Taurul are o săptămână în care trebuie să-şi mobilizeze toate forţele, să susţină o mică bătălie mai furtunoasă, dar runa vine cu amendamente: lăsaţi disputele şi bătăliile şi încercaţi să fiţi calmi, că totul se aranjează. Deci, nu porniţi la luptă!

Gemeni La Gemeni, fertilitate şi belşug. Peste puţin timp, visele se vor împlini, încep să se dezlege poveştile de toamnă.

Rac Racii au o săptămână de rezolvare a tuturor problemelor care îi frământă, care îi apasă, iar acum sunt obligaţi să găsească rezolvarea numai angajând câte o discuţie sinceră, deschisă cu ceilalţi membri ai familie. Nu pot singuri, pentru că ei sunt familişti convinşi.

Leu Pentru Lei, să rămână în aşteptarea unei schimbări foarte importante. Acasă, curând, să fiţi pregătiţi. Lucruri bune trebuie să vină în Casa Leului.

Fecioara are o săptămâna de protecţie divină din toate punctele de vedere. Nicio energie negativă nu-i atinge în săptămâna care vine.

Balanţă S-a întâmplat pentru Balanţe să-i lovească şi pe ei Vunjo. Deci, pentru săptămâna viitoare, Balanţele au câştigat pe toate planurile, să fie sigure, li se îndeplinesc toate dorinţele, dar nu cele abracadabrante.

Scorpion Scorpionul are o săptămână în care trebuie să fie forţos, rezistent, trebuie să aibă puterea să depăşească alte provocări ale soartei care vin zilele viitoare. Trebuie să fiţi puternici, daţi o probă de încercare săptămâna viitoare.

Săgetător Săgetătorii sunt pe o pojghiţă de gheaţă săptămâna viitoare, o pojghiţă foarte subţire, deci trebuie să fiţi foarte prudenţi. Atenţie la cum vă exprimaţi, că nu sunteţi oameni răi.

Capricorn Capricornii trebuie să aibă răbdare, să nu forţeze mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt făcute numai pentru cei care ştiu să aştepte. În caz contrar, ei pot să nu mai primească nimic.

Vărsător Vărsătorul are nevoie să-şi consolideze poziţia, pentru că undeva vine cu dragoste, căsnicie, căsătorie, pe final de an, iar acum el trebuie să demonstreze cine e.

Peşti Peştii primesc un mesaj şi trebuie să fie atenţi şi pregătiţi să-l recepţioneze. Au parte de lucruri frumoase şi plăcute.

Sursa: antena3.ro