VOROPCHIEVICI: Horoscopul runelor pentru săptămâna 4-10 OCTOMBRIE. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie.

213

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre horoscopul runelor pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 4 – 10 octombrie 2021.

Berbec
Sunteți pregătiți să vă faceți bagajele? Pentru că Berbecii vor face o călătorie – mai scurtă sau mai lungă… indiferent, dar veți călători!

Taur
Taurii pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemelor care îi frământă numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Gemeni
Gemenii beneficiază de o rună foarte benefică, ce semnifică fertilitatea și belșugul. Peste puțin timp visele li se vor îndeplini.

Rac
Racul are o săptămână nu ideală, ci super! Veți câștiga pe toate planurile, să fiți siguri!

Leu
Leul este într-o săptămână de așteptare. Veți primi mesaje, telefoane, scrisorele, mailuri. Fiți pregătiți să le recepționați!

Fecioară
Fecioara nu are o săptămână extraordinară pentru că va trebui să își mobilizeze forțele și să fie pregătită să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută, dar sfatul runei este – rămâneți calmi, totul se aranjează!

Balanţă
Balanțele au un mesaj dublu – sunteți pe punctul de a vă muta din casă sau serviciu. Veți face o alegere foarte bună sau veți acționa într-o problemă care vă preocupă.

Scorpion
Scorpionii vor da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Lucruri bune și gânduri bune. Succes.

Săgetător
Săgetătorul are o săptămână de protecție divină, așa că vă veți simți în siguranță în fața tuturor atacurilor sau a forțelor malefice care vă înconjoară zi de zi sau în fața acelor „prieteni” care vă vor „binele”.

Capricorn
Capricornul să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante, cât de curând. Fiți pregătiți!

Vărsător
Vărsătorul este pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Fiți extrem de prudenți. Indiferent ce ați făcut în săptămâna anterioară, veți primi feed-back-ul acțiunilor voastre. Dacă ați făcut lucruri bune, veți trece mai ușor, dacă nu –  atenție la netenție!

Peşti
Peștișorii se vor înconjura de o aură de mister. Vor fi ei cu Dumnezeu, pentru că le place de foarte multe ori să se retragă în sufletul lor, să mediteze și să-și găsească toate rezolvările numai apelând la pronia divină.

Sursa: antena3.ro