TREI zodii alese de astre: vor avea un weekend FANTASTIC

212

GEMENI

Te-ai dedicat in ultima vreme mai mult decat de obicei persoanelor din jurul tau si ai cam uitat de tine si de sufletul tau. Astfel, weekendul acesta este despre tine si despre cum sa te relaxezi si pui pe primul loc. Saptamana te-a solicitat si psihic si emotional, la locul de munca sau in proiectele in care ai fost implicat. Acum a venit momentul sa faci o pauza, sa te opresti din alergat si sa te bucuri de liniste, sa te relaxezi si sa te rasfeti. Este posibil de asemenea sa fii surprins cu anumite vizite sau vesti din partea unor persoane de la care nu te astepti, aspect care te va bucura. Reconecteaza-te cu cei dragi de care te-ai indepartat si petreceti timp de calitate impreuna. Ai incredere in tot ceea ce te asteapta. Universul iti scoate in cale oamenii si oportunitatile perfecte, care sa te implineasca si sa te bucure.

LEU

In ceea ce ii priveste pe nativii din zodia Leu, zilele acestea ii va influenta intr-un mod benefic si acestia isi vor petrece timpul relaxandu-se si incarcandu-si bateriile. Ai muncit mult saptamana aceasta si ai avut parte de provocari care ti-au oferit lectii pretioase. Acum insa, a venit momentul sa faci un pas in spate si sa privesti cu mandrie la ce ai realizat si cate lucruri minunate ai fost capabil sa indeplinesti. Zilele acestea intelegi cu adevarat ca viata este prea scurta ca sa traiesti in stare de asteptare, uitand de tine si de sufletul tau sau ingrijorandu-te pentru ce ar putea crede ceilalti despre cum esti sau cum te comporti. Alege sa deblochezi orice energii care inca te trag inapoi si priveste cu incredere la tot ceea ce te asteapta. Zambeste, traieste, joaca-te, relaxeaza-te si bucura-te de tot ceea ce te inconjoara si ce iti este pregatit!

FECIOARA

In acest weekend alegi sa te dedici iubirii si armoniei in viata de cuplu. Daca nu esti implicat intr-o relatie, vei iesi la intalniri si vei cunoaste o persoana speciala, care te va impresiona si de care te vei atasa instant. Vei simti pe propria piele ce vezi in filme si crezi ca dragostea adevarata este acum posibila si mai presus de toate, reala. Daca esti intr-o relatie, te bucuri de ea si gusti din fericire, asa cum nu ai facut-o niciodata. Partenerul de viata te iubeste, te respecta si apreciaza si va bucurati impreuna de cele mai frumoase si speciale momente din viata voastra. De asemenea, este posibil sa duceti relatia la un alt nivel, poate chiar sa va mutati impreuna sau casatoriti.