CINCI zodii pasnice care se bazeaza pe Zenul lor interior

8250

RAC
Te aperi singur si lupti pentru convingerile tale daca esti provocat, insa esti mai mult un pacifist decat un razboinic. Aloci timp pentru a te deschide naturii, pamantului, iti pasa de tot ceea ce te inconjoara. Toate lucrurile materiale din viata ta au un singur scop, acela de a aduce pace si calm. Ai o viata echilibrata si recunoascatoare.
Dintre toate semnele zodiacale, Racul este cel mai calm și mai relaxat. Este capabil să-și păstreze liniștea sufletească în timpul oricărui conflict și este cel mai bun în găsirea păcii în mijlocul haosului.

CAPRICORN
Deși oamenii născuți sub acest semn pot fi uneori tensionați si nervosi, ei sunt adesea feriti de conflicte. Nu suporta certurile si scandalul. Din acest motiv tind să rezolve problemele și să se îndepărteze de persoanele colerice. Capricornii stii sa rezolve certurile cu intelepciune si au mult tact.
Capricornilor le place sa gaseasca pacea din viata lor, cu atentie si disciplina. Este un semn zodiacal incredibil de bland, calm, care se simte ca o gura de aer proaspat.

BALANTA
Balantele sunt persoane destul de singuratice. Insa acest lucru le place, se simt impacate si linistite. Stii ce ai gresit in viata, si de asemenea stii ca nu te ajuta cu nimic sa te gandesti cu regret la trecut.
Balantele sunt calme, rar se angajeaza in confruntari. Pe de altă parte, Balanțele sunt mai dispuse să rezolve conflictele în loc să le încurajeze. Stiu sa cedeze si aleg momentul potrivit pentru a stopa consflictele si controversele.

VARSATOR
Varsatorii isi doresc odihna, relaxare si pace. Cand acestia simt nevoia de schimbare, vor cauta iluminarea in locuri in care altii nu s-ar fi gandit niciodata.
Comunitatea este un lucru frumos pentru tine, atâta timp cât toți cei implicați au o misiune comună: să trăiasca în pace și armonie. Această dorință te menține umil.
Varsatorii nu doresc de obicei sa se certe cu oamenii pe care ii iubesc. Deși pot argumenta pentru multe ori au dreptate ,ei aleg să păstreze relația lor calmă și pașnică. Sunt uneori supărați și frustrați, ca toți ceilalți, dar stiu cum sa gestioneze conflictele si certurile in favoarea lor.

PESTI
Pe cat de sociabili sunteti, pe atat de tare va doriti timp cu voi insiva. În acest caz, „timpul singur” nu înseamnă neapărat îngrijirea de sine și a face lucruri pentru tine; înseamnă a lua timp liber din mulțime pentru a te regrupa și a rămâne calm și liniștit.
Viața ta este plină de zgomot non-stop, cereri interminabile și dramă evidentă; căutați consolare în lucruri contemplative, cum ar fi grădinăritul sau decorarea.
Fiind unul dintre cele mai sensibile semne zodiacale, îți șochezi prietenii și familia cu dorința ta de a fi singur. Dar, în adevăr, îți dorești un stil de viață zen.
Oamenii născuți sub acest semn nu vor să se certe cu cei dragi. Cu toate acestea,Pestii pot deveni destul usor cinici, dar vor rezolva toate conflictele in care se angreneaza și apoi vor continua relatia. După aceea, ei vor uita, pur și simplu, pentru că nu tin supararea si stiu mereu sa ierte si sa scuze persoanele iubite.