Horoscop zilnic 4 IUNIE. Leii au nevoie de sprijinul celor dragi.

489

Berbec: Ai ocazia să te refaci, să îți recuperezi vigoarea, cu condiția să nu te enervezi sau să lași să treacă mai ușor orice starea de iritare care te-ar putea consuma inutil.

Taur: Poți avea o zi frumoasă, de care chiar aveai nevoie pentru a-ți regăsi liniștea, dacă vei fi tu cel care dă semnalul de toleranță și bunăvoință față de cei din jur.

Gemeni: Ai șansa de a ajunge la o înțelegere cu partenerul de cuplu, într-o problemă delicată, dar numai dacă vei fi dispus să îl asculți cu sinceritate.

Rac: Ai putea rezolva o problemă delicată la serviciu, cu ajutorul unei persoane mai experimentate, care este dispusă să împartă din comoara experiențelor sale.

Leu: Ai nevoie de căldura apropierii de cei dragi, de bucuria de a te ocupa de pasiunile tale, ca să îți încarci bateriile și să uiți de nemulțumiri, oricât de puternice ar fi acestea.

Fecioară: De la unul dintre membrii familie vine o propunere care le poate face viața tuturor ceva mai ușoară, inclusiv ție. Soluția propusă poate avea un impact pozitiv și la muncă.

Balanță: Ești dispus să discuți cu cei dragi despre orice și aceștia vor descoperi că generozitatea ta nu este prezentă doar în vorbe ci și în fapte.

Scorpion: Poți ajunge la o înțelegere cu cei din familie doar discutând despre ceea ce te îngrijorează. Dacă refuzi dialogul sau rămâi setat pe ascunderea adevărului, pierderea va fi doar a ta.

Săgetător: Te poți bucura de compania agreabilă a unor persoane pe care le vrei aproape, în special pentru că ai cu cine să mai schimbi o părere, un gând, o idee interesantă.

Capricorn: Ești atras de o anumită situație pentru că ai impresia că vei câștiga ceva și nu oricum ci fără prea mult efort. Intuiția ar putea să te avertizeze că te amăgești singur.

Vărsător: Vrei protecția unei anumite persoane, poate doar pentru a avea un anumit grad de siguranță în fața viitorului. Dacă ai alte interese, ar trebui să îți reevaluezi aspirațiile.

Pești: Este posibil să ți se ofere ocazia să faci o faptă bună și să nu stai prea mult pe gânduri. Te vei bucura de rezultat, doar pentru că te ajută să privești spre viitor cu mai mult optimism.