Ziua din saptamana care iti poarta NOROC, in functie de zodia ta. Afla cand iti merge cel mai bine.

937

Rac: Luni
Fiind condus de Luna, iti place sa dai prioritate cresterii tale dar si a emotiilor tale, iar luni este cel mai optim moment pentru a face acest lucru. Pe masura ce sfarsitul saptamanii se apropie, este posibil sa ai tendinta sa te simti epuizat si obosit in urma activitatilor care au avut loc si este esential sa acorzi timp pentru relaxare si incarcarea bateriilor pentru saptamana care va urma. Luni este o zi perfecta pentru a petrece timpul acasa si pentru a te relaxa si pregati ceva doosebit de mancare. Ca Rac, ai tendinta de a acorda prioritate ingrijirii celor din jur, asa ca este important sa te pregatesti cu tot ceea ce este neesar si esential la inceputul saptamanii. Luni este cea mai buna zi pentru a te reface emotional, astfel incat sa poti petrece saptamana cu capul limpede si cu inima deschisa.

Berbec si Scorpion: Marti
Pentru semnele zodiacului conduse de Marte, marti este ziua perfecta pentru a incepe noi proiecte si a lansa noi idei incitante. Fiind a treia zi a saptamanii, ai avut cateva zile sa te odihnesti si sa reflectezi inainte de a initia ceva care va necesita multa energie, ceea ce este o necesitate. A avea ambitie este esential, dar cum si cand alege sa folosesti pe deplin aceasta energie este ceea ce conteaza. Orice vei incepe in aceasta zi va avea o sansa mai mare de aducere la indeplinire, ceea ce reprezinta de fapt ce iti doresti cu adevarat, in special pentru Scorpioni. Daca esti Berbec, entuziasmul de a incepe ceva nou poate fi mai mult din ceea ce cauti si ai nevoie si in toate cezurile, ai energia de foc a planetei Marte de partea ta.

Gemeni si Fecioara: Miercuri
Ca semne mentale si rationale ale zodiacului, miercurea este ziua condusa de Mercur, planeta ideilor si a comunicarii. Pentru tine, aceasta zi este optima pentru programarea intalnirilor, intocmirea listelor sau trimiterea de e-mailuri. Este o zi plina la mijlocul saptamanii, asa ca ai suficient timp pentru a-ti face treaba si a indeplini tot ce e important inainte si dupa aceasta zi, ceea ce este o necesitate. In calitate de Gemeni, esti intotdeauna plin de idei, iar aceasta zi este perfecta pentru a face o pauza si a analiza putin cum trebuie sa le pui in aplicare. Daca esti Fecioara, miercuri este o zi perfecta pentru a-ti verifica lista de sarcini si pentru a face ajustarile necesare. Fiindca sunteti doua semne care se pot simti adesea agitate sau nelinistite, miercuri se va simti probabil ca cea mai productiva zi a saptamanii pentru voi.

Sagetator si Pesti: Joi
Idealista si optimista, ziua in care ai tendinta de a prospera cel mai mult este joi, deoarece este condusa de Jupiter, planeta care intruchipeaza perfect natura ta expansiva si spirituala. Joi este o zi perfecta pentru a petrece un moment in relaxare, pentru a face un pas inapoi si a revizui intreaga imaginea de ansamblu, pentru a te asigura ca valorile tale se aliniaza in continuare cu ceea ce ai inceput. Vei viata ca pe o calatorie fara sfarsit si, in aceasta zi, poti face o pauza si poti aprecia cat de departe ai ajuns. Aceasta zi este perfecta pentru a face o calatorie sau pentru a te implica intr-un nou proiect care iti atrage interesul. In aceasta zi, vei putea sa te conectezi cu usurinta la idealurile tale si la ceea ce iti doresti pentru tine si pentru lumea din jur.

Taur si Balanta: Vineri
Nimeni nu se entuziasmeaza pentru vineri la fel ca tine, deoarece planeta ta conducatoare, Venus, guverneaza peste aceasta zi. Ca semne care acorda prioritate confortului si stabilitatii, vei descoperi ca majoritatea evenimentelor sociale sau a eforturilor creative pe care le initiati prospera cu adevarat in aceasta zi, tocmai la timp pentru a va ajuta sa creati cateva activitati de ingrijire personala pentru weekend. Daca esti Taur, vinerea este un moment excelent pentru a lucra la ceva creativ si productiv, care sa aduca stabilitate si securitate in viata ta. Ca Balanta, vinerea este optima pentru intalniri sociale distractive cu prietenii si poti sa te asiguri ca prietenii si interesul pentru iubire si partener iti vor aduce o stare de buna dispozitie pe masura ce se apropie weekendul.

Capricorn si Varsator: Sambata
Disciplina si ideea de stabilitate sunt ceea ce simti dar si ceea ce ai nevoie. Fiind doua semne guvernate de Saturn, planeta limitelor si a barierelor, sambata este ziua in care poti face lucrurile cu adevarat sa se intample, fara limite. Dorinta ta de a organiza anumite lucruri productive sau iesiri in grup va prospera cu adevarat in aceasta zi si iti va permite sa pui la punct orice trebuie retusat inainte de inceperea saptamanii urmatoare. Ca semn cardinal si fix, dorinta ta de a termina saptamana intr-o nota puternica este foarte importanta pentru tine, dar si sa te asiguri ca nu ai trecut cu vederea nicio oportunitate de munca sau de afaceri, ceea ce este un aspect esential pentru tine.

Leu: Duminica
Ca semn zodiacal guvernat de Soare, duminica este ziua ta pentru a straluci. Aceasta este ziua perfecta pentru a-ti acorda prioritate expresiei creative sau pentru a-ti stabili noi obiective interesante pentru saptamana urmatoare. Dorinta ta de recunoastere a realizarilor pe care le-ai obtinut in saptamana precedenta este probabil sa vina in aceasta zi si, din moment ce acesta este combustibilul care te tine inspirat, aceasta recunoastere te alimenteaza sa continui. In calitate de lider al zodiacului, entuziasmul tau pentru saptamana care urmeaza zilei de duminica, ii influenteaza si pe ceilalti intr-un mod pozitiv, pentru a pasi in zilele urmatoare cu optimism, lasand in urma stresul si grijile din saptamana precedenta.