DESTINUL vietii. Ce spune despre tine ziua saptamanii in care te-ai nascut?

810

Fiecare zi a saptamanii este unica si speciala in felul sau. Zilele saptamanii sunt guvernate de planete care le confera nativilor trasaturi definitorii. Daca vrei sa te cunosti mai bine, atunci poti sa incepi prin a afla in ce zi ai venit pe lume. In aces fel iti vei putea da seama cu usurinta ce planeta iti guverneaza ziua de nastere.

Luni Aceasta zi, care este prima zi a saptamanii in multe tari, este legata strans de Luna. Cei nascuti intr-o zi de luni au imaginatia bogata si nu le place sa planifice lucrurile in avans. Sunt flexibili si buni la improvizatii. Cu toate acestea, sunt perfect capabili sa se stabileasca undeva pentru o perioada mai lunga. Cele mai potrivite locuri de munca pentru acesti oameni au legatura cu comunicarea, calatoriile si arta. S-ar simti incomod sa lucreze intr-un laborator sau intr-un mediu birocratic.

In dragoste, sunt romantici si afectuosi. Visarea iubirii perfecte ii face mai fericiti decat realitatea mediocra si iubesc cu toata fiinta lor. De altfel, cei nascuti intr-o zi de luni emit o caldura lunara de ingrijire si ajutorare, grija pentru ceilalti si au un har incontestabil. Cei nascuti luni sunt de asemenea foarte sensibili, apropiati de familia lor si sunt buni la inima.

Marti Aceasta zi, a doua zi a saptamanii, este legata de planeta Marte. Cei nascuti intr-o zi de marti au o mare putere de vointa si multa energie. In general, astfel de oameni sunt foarte ambitiosi si incearca sa faca progrese, indiferent ce ar intampina pe drum, oprindu-se doar atunci cand si-au atins obiectivul. Un lucru este sigur: ei controleaza si se simt bine in pielea lor in slujbe in care li se cere multa responsabilitate, cum ar fi in armata. De asemenea, exceleaza in domeniile cercetarii, stiintelor precise si gastronomiei.

In dragoste, nu prea sunt genul romantic. Romantismul este o pierdere de timp in viziunea lor, dimpotriva sunt seriosi si implicati, insa atat. De altfel, sunt firi pline de energie, pot fi nerabdatori, iubesc entuziasmul, varietatea si se misca constant, nu le place sa stea locului sau sa nu faca nimic.

Miercuri Aceasta zi, a treia zi a saptamanii, este legata de planeta Mercur. Cei nascuti intr-o zi de miercuri sunt in general buni oratori, comunica excelent si au un talent innascut pentru improvizatie. Acest lucru ii face avocati si procurori buni, de exemplu, dar si buni reprezentanti de vanzari, jurnalisti si politicieni. Cei nascuti miercuri au nevoie de discutii stimulative si de o modalitate de a-si mentine mintea activa ocupata. Acest lucru poate insemna ca trebuie sa se inconjoare cu idei si activitati pe care sa le poata sari inainte si inapoi rapid pentru a-si mentine mintea in miscare la viteza dorita. Le place sa jongleze cu numerele. Le place tot ce are legatura cu matematica, astronomia si electronica.

In dragoste, le este greu sa isi puna increderea intr-o alta persoana, deoarece le place sa fie aventurosi si nu sunt adesea parteneri fideli datorita dorintei lor de a incerca totul si de a invata totul despre asta.

Joi Aceasta zi, a patra zi a saptamanii, este legata de planeta Jupiter. Cei nascuti intr-o zi de joi sunt bine intentionati si deschisi in mod natural. Norocul este de partea lor, iar proiectele lor, pe care le pregatesc de obicei pana la cele mai mici detalii, au mari sanse de succes. Carierele la care se potrivesc cel mai bine sunt de obicei cele din industrie, servicii bancare, comert si tranzactionare.

In dragoste, ei au o mare nevoie de autoritate (uneori limitand tirania) si acest lucru este cel mai clar de vazut in cercul familial. Cu toate acestea, in general sunt foarte loiali, atata timp cat nu sunt indusi in eroare sau tradati, deoarece gasesc acest lucru de neiertat atat in ​​dragoste, cat si in prietenie. Acestia de altfel sunt susceptibili sa fie iubitori de distractie, entuziasmati pentru a fi in preajma oamenilor, optimisti si increzatori.

Vineri Aceasta zi, a cincea zi a saptamanii, este legata de planeta Venus, planeta iubirii si a romantismului. Cei nascuti intr-o zi de vineri au incredere in sine si o personalitate generoasa. Uneori devin deconectati de realitate, dar acest lucru este compensat cu o doza puternica de optimism, care ajuta la readucerea lor pe drumul cel bun. Exista multe inaltimi si minime in viata lor si uneori trebuie sa aiba de-a face cu oameni falsi si de care le este greu sa se apere. Locurile de munca cele mai potrivite acestor oameni au legatura cu vanzarile, moda, mestesugurile si decorarea.

Pentru astfel de oameni, dragostea este cel mai important lucru din viata lor. Cei nascuti vineri sunt fluturi sociali care adora dragostea, romantismul si tot ce este frumos. Intr-adevar, cei nascuti intr-o zi de vineri sunt creaturi superbe! De asemenea, acestia vor aprecia foarte mult bogatia materiala, premiile si lucrurile elegante.

Sambata Aceasta zi, a sasea zi a saptamanii, este legata de planeta Saturn. Cei nascuti intr-o sambata se bucura de o dispozitie optimista si pozitiva. Uneori le ia ceva timp sa mearga pe un drum, dar odata porniti, nimic nu ii mai poate impiedica sau intoarce. Locurile de munca cele mai potrivite acestora se refera la cercetare, medicina, stomatologie, farmacie, etnologie si arhitectura. Ei isi vor atinge obiectivul numai prin munca grea, pentru ca se pot baza doar pe ei insisi.

In dragoste, ei apreciaza emotia mai presus de toate. De asemenea, sunt studiosi, muncitori si temperati. Este probabil sa fie delegatorii de sarcini atunci cand se desfasoara o activitate, deoarece au un ochi atent si prefera sa fie pe „scaunul soferului”. Cei nascuti sambata sunt frugali si atenti cu cheltuielile lor, dar nu ai sti niciodata privindu-i, din cauza naturii lor intelepte, practice si stricte.

Duminica Duminica, ultima zi a saptamanii, este legata de Soare. Cei nascuti intr-o zi de duminica se pot baza adesea pe simpatia celorlalti si, in general, au norocul de partea lor. Tot ceea ce priveste finantele si latura materiala, le ofera sansa de a straluci. Sunt oameni intreprinzatori care se bucura de jocuri si castiga adesea. Mediul lor este foarte important pentru ei. Sunt pretentiosi cand vine vorba de relatii si prietenii si mai degraba credinciosi in dragoste.

In dragoste, apreciaza originalitatea si se comporta intotdeauna in modul corect. Mai mult, acestia ar fi reticenti sa se angajeze in mai multe relatii amoroase in acelasi timp. Se simt multumiti doar atunci cand pasiunea lor este impartasita. De altfel, cartea Soarelui din majoritatea pachetelor de tarot este asociata cu semnul astrologic al Leului, care este un iubitor de atentie, lauda dar si care racneste atunci cand este tratat incorect sau imoral.

Sursa: ce-spun-astrele.ro