Zodiac japonez 2020. Care vor fi principalele evenimente din viața ta

479

Descoperă zodiacul japonez pentru 2020 și află care sunt previziunile astrale care ți se potrivesc. Citește următoarele rânduri și lasă-te surprinsă!

Floare de cireș (15 februarie – 20 martie)

Dacă eșți născută sub semnul florii de cireș, conform zodiacului japonez, în 2020 vei avea parte de o serie de surprize plăcute; acestea vor veni, ce-i drept, de unde te aștepți mai puțin, ceea ce te va face să te bucuri mai mult.

Soare (21 martie – 29 aprilie)

Zodiacul japonez pentru 2020 atrage atenția nativilor acestui semn zodiacal să aibă mai multă grijă de starea lor de sănătate și să acorde mai mult timp odihnei, de altfel, atât de necesară.

Bambus ( 30 aprilie – 4 iunie)

Anul 2020 vine cu o serie de propuneri din partea unor cunoscuți pe care, cel mai probabil, nu i-ai mai văzut de mult timp, iar una dintre acestea s-ar putea concretize într-un proiect profesional reușit.

Bou (5 iunie – 6 iulie)

După o perioada îndelungată în care nativii acestui semn s-au chinuit să realizeze ceva și au tot avut impresia că lucrurile bune nu li se întâmplă lor, zodiacul japonez aduce în prim-plan o schimbare majoră; nativii acestei zodii se pot bucura începând cu acest an de succes.

Floarea de lotus (7 iuie – 1 august)

În cazul în care îți doreșți să demarezi un proiect nou și ai nevoie de susținerea apropiaților, nu ezita să le spui, mai ales că, anul acesta vor fi dispuși să te ajute mai mult că oricând.

Podul japonez (2 august – 27 august)

Chiar dacă te-ai obișnuit ca lucrurile să vină de la sine, se pare că acum este cazul să depui mai mult efort; vei reuși să realizezi ce ți-ai propus, dar va trebui să te înarmezi cu răbdare.

Piatră de grădina (28 august – 10 octombrie)

Conform zodiacului japonez pentru 2020, o rudă sau o persoană apropiată ar putea avea nevoie de ajutorul tău și, de aceea, este indicat să nu o refuzi, chiar dacă relațiile nu sunt atât de strânse.

Împăratul (11 octombrie – 18 noiembrie)

Dacă până acum nu te-ai gândit serios la acest lucru și ești într-o relație stabilă, zodiacul japonez pentru 2020 te atenționează că aceasta este o perioadă favorabilă pentru a purta o astfel de discuție cu partenerul de viață.

Împărăteasa (19 noiembrie – 26 decembrie)

Lucrurile merg din ce în ce mai bine pe plan profesional, însă sentimental par să stagneze. Nu trebuie să te îngrijorezi, dar este cazul să înveți să fii ceva mai deschisă și, nu în ultimul rând, mai înțelegătoare.

Luna (27 decembrie – 18 ianuarie)

Anul 2020 aduce noi provocări; de această dată, în plan sentimental. Conform zodiacului japonez, este posibil ca, dacă ești născută sub acest semn zodiacal, să fii nevoită să faci anumite alegeri.

Țestoasa sacră (19 ianuarie – 14 februarie)

Ultima parte a anului îți va aduce, fără îndoială, satisfacție. Până atunci însă, va trebui să depui efort pentru a obține ceea ce îți doreșți și, din când în când, este posibil să te plângi puțin mai mult decât e cazul. În orice caz, munca ta va fi răsplătită, iar acest lucru te va motiva