ZodiaTA iti dezvaluie cele mai ascunse ganduri. Vezi care sunt:

321

Zodia Berbec

Cei aflati in zodia berbec sunt puternici dar orgoliosi si incapatanati. Dar, dacă ai impresia că poți cuceri lumea singură și că te poți impune în fața tuturor, ai grijă să nu îți pierzi prietenii.

Zodia Taur

La prima vedere, pari încăpățânată, dar știm că îți place să faci lucrurile în stilul tău. Simbolul Taurului semnifică putere și pasivitate, dar trebuie să înveți să fii și diplomată când este cazul.

Zodia Gemeni

Știi că simbolul zodiei tale dezvăluie o personalitate duplicitară și că îți este întotdeauna greu să iei o decizie. Ești carismatică, dar și distantă, prietenoasă, dar și rece. Încearcă în primul rând să te simți bine cu tine însăți.

Zodia Rac

Îți construiești o carapace dură, care să te protejeze de toți și de toate. Dar nu uita că și Racul are punctele lui vulnerabile. Nu te ascunde când iubești și vei descoperi că vulnerabilitatea în intimitate îți poate oferi multe beneficii.

Zodia Leu

Toți nativii Lei sunt plini de ei! Trebuie să recunoști că și ție îți place să fii în centrul atenției și nu prea știi când este cazul să faci un pas înapoi. Învață că este bine să te retragi din când în când.

Zodia Fecioară

Ești o fire pragmatică, iar prietenii tăi știu că pot apela la tine oricând au probleme. Încearcă să nu fii prea rațională de fiecare dată, folosește-ți și inima!

Zodia Balanță

Se știe cât de mult ai nevoie de echilibru în viața ta și cât de mult îți dorești să fie liniște și armonie, pentru a fi fericită. Partea bună este că nu aștepți ca lucrurile să se rezolve de la sine și încerci să îți construiești singură echilibrul necesar.

Zodia Scorpion

Pentru cei care te cunosc este o surpriză să descopere cât ești de misterioasă. Chiar dacă se apropie de tine, tot nu știu cum vei reacționa și care sunt intențiile tale. Preferi să te ascunzi asemeni scorpionului!

Zodia Săgetător

Simbolul cavalerului puternic și cutezător, care sfidează zeii cu arcul său cu săgeți se potrivește cu firea aventuroasă și curajoasă a Săgetătorului. Nu de puține ori, ai fost cu un pas înaintea altora și te-ai avântat în situații riscante.

Zodia Capricorn

Simbolul zodiei tale aduce aminte de capra de munte, puternică, abilă și capabilă să se descurce oricând pe marginea prăpastiei, dar ambițioasă să urce cât mai sus. Nu degeaba și tu muncești mult să ajungi la un nivel superior, fie în viața socială, fie în carieră.

Zodia Vărsător

Ai o minte analitică și pui argumentele solide în balanță, când vine vorba să faci o alegere dificilă. Dar, în rest, lași viața să curgă în jurul tău și știi cum să te bucuri de ceea ce îți aduce.

Zodia Pești

Zodia ta este una dintre cele mai prietenoase și plăcute. Dar cei doi pești care înoată în direcții opuse arată că îți poți schimba ușor gândurile și deciziile, în funcție de curentul vieții.