Zodiile care au noroc la bani in luna FEBRUARIE 2023. CINCI nativi castigatori

908

Gemeni Cei nascuti in zodia Gemeni vor avea sansa de a-si imbunatati remarcabil situatia financiara, fie prin intermediul unor bunuri materiale primite, posibil chiar sume de bani, revenite din partaje si mosteniri, fie prin intermediul sau cu ajutorul partenerului de viata, in cazul investitiilor comune. Nu este exclus ca acum sa se semneze parteneriate de afaceri profitabile.

Leu Cei nascuti in zodia Leu pot avea ocazia de a negocia o suma de bani sau niste beneficii materiale care le revin in urma unui partaj. Nu este exclus sa fie vorba chiar de intrarea in posesia unei mosteniri. Indiferent de aspectul creat in harta natala a fiecarui nativ in parte, Leii vor avea abilitati remarcabile in toate procesele de negociere si castigurile vor fi de partea lor. De asemenea, este un moment bun pentru obtinerea unui credit, a unei finantari, dar si pentru investitii si tranzactii care sa le aduca sume frumoase in conturi. Sunt indeosebi favorizati nativii care au afaceri impreuna cu partenerul de viata. Se cere, totusi, prudenta in actiuni si decizii, deoarece inca se resimt efectele eclipsei totale de Luna petrecute in semnul lor.

Sagetator Cei nascuti in zodia Sagetator se pot astepta in aceasta perioada sa le revina o serie de beneficii financiare nesperate si rezultate din contractele de colaborare avute sau chiar ca urmare a unei mariri de salariu. Pe de alta parte, pot demara noi proiecte care sa le imbunatateasca veniturile si aspectul este cu atat mai puternic cu cat tranzitul lui Venus pe casa financiara a nativilor este sustinut si de tranzitul lui Jupiter, guvernatorul lor si planeta marilor beneficii si a expansiunii.

Varsator Cei nascuti in zodia Varsator vor avea noroc la bani in luna februarie si sunt sfatuiti sa faca tot ce este nevoie pentru a-si imbunatati situatia financiara. Nativii pot primi oferte de colaborare si asociere avantajoase, iar proiectele extra vor fi remunerate pe placul lor. Nu este exclus sa aiba parte de o marire de salariu in urma unei renegocieri de contract sau sa primeasca o prima, un bonus din partea superiorilor pentru munca prestata. Sunt avantajati nativii care lucreaza in vanzari sau care sunt platiti pe baza de comision. In plus, pot avea parte de noi inceputuri in toate domeniile, cel financiar nefiind exclus.