Zodii care au noroc la bani în luna februarie 2020

99

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea șansa de a-și îmbunătăți remarcabil situația financiară, fie prin intermediul unor bunuri materiale primite, posibil chiar sume de bani, revenite din partaje și moșteniri, fie prin intermediul sau cu ajutorul partenerului de viață, în cazul investițiilor comune. Nu este exclus ca acum să se semneze parteneriate de afaceri profitabile.

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot avea ocazia de a negocia o sumă de bani sau niște beneficii materiale care le revin în urma unui partaj. Nu este exclus să fie vorba chiar de intrarea în posesia unei moșteniri. Indiferent de aspectul creat în harta natală a fiecărui nativ în parte, Leii vor avea abilități remarcabile în toate procesele de negociere și câștigurile vor fi de partea lor. De asemenea, este un moment bun pentru obținerea unui credit, a unei finanțări, dar și pentru investiții și tranzacții care să le aducă sume frumoase în conturi. Sunt îndeosebi favorizați nativii care au afaceri împreună cu partenerul de viață. Se cere, totuși, prudență în acțiuni și decizii, deoarece încă se resimt efectele eclipsei totale de Lună petrecute în semnul lor.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se pot aștepta în această perioadă să le revină o serie de beneficii financiare nesperate și rezultate din contractele de colaborare avute sau chiar ca urmare a unei măriri de salariu. Pe de altă parte, pot demara noi proiecte care să le îmbunătățească veniturile și aspectul este cu atât mai puternic cu cât tranzitul lui Venus pe casa financiară a nativilor este susținut și de tranzitul lui Jupiter, guvernatorul lor și planeta marilor beneficii și a expansiunii, care se află întocmai în semnul Săgetător până în decembrie 2020.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea noroc la bani în luna februarie și sunt sfătuiți să facă tot ce este nevoie pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Nativii pot primi oferte de colaborare și asociere avantajoase, iar proiectele extra vor fi remunerate pe placul lor. Nu este exclus să aibă parte de o mărire de salariu în urma unei renegocieri de contract sau să primească o primă, un bonus din partea superiorilor pentru munca prestată. Sunt avantajați nativii care lucrează în vânzări sau care sunt plătiți pe bază de comision. În plus, fenomenul de Lună Nouă petrecut întocmai în semnul lor le poate aduce noi începuturi în toate domeniile, cel financiar nefiind exclus.