SASE zodii carora le pasa prea mult de ceilalti. Se gandesc prima oara la cei din jur.

9468

Taur Taurului ii pasa cel mai mult sa creeze un mediu primitor si iubitor pentru oamenii la care tine cel mai mult in viata. Este aproape ca si cum ar crea un mic loc in inima lor doar pentru oamenii si lucrurile la care tine, un loc cu paturi pufoase si multa dragoste. Oricat de dulce este, exista unii oameni care cred ca Taurului nu ii pasa prea mult. Unii oameni cred ca Taurul poate deveni posesiv si ii pasa putin prea mult de ceea ce se intampla in viata altora. Desi exista cu siguranta momente in care poate fi putin… prea mult… totul este in numele iubirii.

Rac Desi este adevarat ca Racului ii pasa foarte mult de oamenii din viata lui, ii pasa si de ceea ce credea toata lumea despre el. Racii invata cu siguranta cum sa-si imbratiseze latura sensibila putin cate putin in fiecare zi, dar intampina totusi dificultati in a recunoaste ca pot fi uneori nesiguri. Racului ii pasa foarte mult, poate chiar prea mult de ceea ce cred altii despre el, deoarece isi doreste ca oamenii sa-l vada ca destept, amabil, iubitor si lista poate continua. Ideea este ca tot ce ar trebui sa faca este sa creada in el insusi.

Fecioara Fecioara este cea careia ii pasa mult prea mult de orice pentru ca totul conteaza pentru ea. Si cand ceva este important pentru ea, nu exista sfarsit. Deci, de ce ii pasa Fecioarei atat de mult de toate? Pentru ca munceste atat de mult pentru ca totul in viata ei sa fie perfect. Si fiecare greseala si fiecare decizie pe care o face trebuie sa fie reluata si reluata in capul ei pana cand isi poate da seama de urmatoarea miscare. Sincer, tot ce stim despre Fecioara este ca ii pasa mult prea mult si este mult prea grijulie cu orice.

Balanta Balantelor le pasa cel mai mult sa faca impresie buna. Sunt creaturi foarte sociabile, asa ca intalnirea cu oameni noi nu este neobisnuita pentru ele. Cu toate acestea, ceea ce este diferit de orice alt semn zodiacal care intalneste oameni noi este ca, daca Balanta se impiedica de cuvintele lor sau face o gluma schioapa in fata cuiva pe care tocmai l-a cunoscut, se va gandi la asta pana la anul. Prima impresie este totul pentru Balanta. Ea vrea ca oamenii sa vada cat de mult se straduieste sa arate tot ce are ea mai bun.

Scorpion Scorpionul tinde sa sparga ziduri atunci cand e ranit sau cand trece prin emotii grele, dar nu pentru ca nu ii pasa, ci pentru ca ii pasa prea mult. Ca semn de apa, Scorpionul este unul dintre cele mai grijulii zodii. S-ar putea sa nu stie intotdesuna cum sa exprime in cuvinte ceea ce simte, dar cu siguranta o simte. Scorpionul ii pasa prea mult pentru ca este in natura lui sa ia totul personal. Scorpionul nu face niciodata nimic pe jumatate, asa ca daca e acuzat ca ii pasa prea mult sau ca e prea implicat intr-o situatie doar pentru ca oamenii sa stie ca ceva este important pentru el, atunci asa sa fie.

Pesti Pestii sunt un semn zodiacal foarte intuitiv, care este foarte sensibil la sentimentele si parerile altor oameni. Adesea le este greu sa stabileasca limite sanatoase cu oamenii pe care ii iubesc, pentru ca nu vor ca altii sa creada ca nu le pasa. Pestilor le pasa prea mult pentru ca este o a doua natura ca ei sa-si asume stresul si suferinta tuturor celorlalti. Daca Pestii ar putea sa-i ajute pe toti din lume intr-un fel sau altul. ar face-o. In schimb, isi canalizeaza toata enerhia pentru a-i face fericiti pe oamenii din viata lor, chiar daca asta inseamna sa fie acuzati ca tin prea mult la ceilalti si nu suficient de ei insisi.