Zodii compatibile în 2021. Trei perechi de zodii opuse care se îndrăgostesc pe loc

601

Zodii compatibile în 2021. Trei perechi de zodii opuse care se îndrăgostesc pe loc.

Zodii compatibile în 2021. În astrologie, ca și în viața reală, există semne care opuse care se atrag. Fac casă bună împreună, pot face afaceri împreună, pentru că, pur și simplu sunt pe aceeași lungime de undă. Se înțeleg din priviri și chiar există șanse să îndrăgostească la prima vedere. Care sunt perechile de zodii compatibile în 2021.

Zodii compatibile în 2021 Opoziția Leu – Vărsător
Leul și Vărsătorul sunt semne opuse. Leul este maestru în arta convserației, strălucește în orice mediu și se descurcă în orice situație. Este vanituos și rebel, dar există un semn zodiacal capabil să îl îmblânzească într-o secundă, iar acesta este Vărstorul.

Nativul din zodia Vărsător este rece și îl răcorește imediat pe Leu. Îl aduce cu picioarele pe pământ, îl temperează și îl completează perfect. Leul este semnul soarelui, identitatea sinelui și are înclinații spre artă, muzică, filme creație.

Vărsătorul este semnul lui Uranus, un semn care este de asemenea încântat de artă, însă vede aceste elemente sub o altă formă, decât o face leul. Ambele semne sunt capabile să se iubească la nesfârșit.

Zodii compatibile în 2021 Opoziția Fecioară – Pești
Fecioara este semnul lui Mercur: o fire analitică, energică, logică și precisă. Fecioara vede lumea cu precizie și găsește o explicație pentru orice.

Peștii se află în semnul lui Neptun și se caracterizează prin inutiție, imaginație și sentimente profunde. Cele două semne se completează, se ajută reciproc pentru a se dezvolta pe toate palierele vieții. Chiar dacă pot apărea certuri între cei doi nativi, ele se vor stinge de la sine, deoarece flacăra iubirii arde mai tare. Fecioarele sunt cele care îi ajută pe pești să renunțe la obiceiurile nesănătoase.

Zodii compatibile în 2021 Opoziția Capricorn – Rac
Ambițiosul și muncitorul Capricorn este ajutat de Rac să viseze, să se lase purtat de fercirea vieții, să echilibreze balanța muncă- plăcere. Aceste două zodii fac casă bună în 2021, iar relația lor este una fructuoasă și durabilă. Oricine îi vede împreună poate afirma cu sinceritate că sunt cuplul ideal. Racul și Capricornul vor găsi întotdeauna, împreună, soluții pentru rezolvarea problemelor și se vor susține unul pe celălalt..

Zodii compatibile în 2021. Alte zodii opuse care se atrag
În afară de cele expuse mai sus, alte semne compatibile sunt: Taur și Scorpion, Gemeni și Săgetător, Berbec și Balanță.