TREI zodii cu karma grea in viata. Ele isi gasesc cel mai greu iubirea.

16929

Sunt zodii pentru care karma este extrem de importanta si care se lupta din rasputeri cu partea ei negativa. Orice ar face, se lovesc mereu de greutatea ei si au nevoie de eforturi sustinute pentru a-i putea face fata! Descopera mai jos care sunt semnele condamnate la o karma grea!

Zodii care se confrunta cu o karma grea:

Rac Faptul ca o zodie atat de dragalasa si de nevinovata se confrunta cu o karma grea ni se pare si noua o dovada a nedreptatii, dar se pare ca Racii se numara printre zodiile care au cele mai multe greutati de infruntat in viata. Isi adora familia, dar au destule probleme in interiorul ei, sunt adesea raniti in dragoste si nici la bani nu prea au „lipici”.

Fecioara Jupiter este planeta norocului, a karmei pozitive, guvernand semnul jovial al Sagetatorului si cel sensibil al Pestilor. Incarcatura negativa a karmei este astfel aruncata asupra zodiilor opuse celor doua semne fericite de mai sus, Gemeni si Fecioara. Daca „fiii lui Mercur” reusesc sa contrabalanseze ghinionul din nastere cu tone de optimism si sociabilitate, Fecioarei nu ii iese atat de bine! Desi Fecioarele nu au foarte multe pacate de ispasit, destinul pare sa le transmita ca au gresit pe undeva, altfel e greu de inteles de ce e atat de implacabil cu ele!

Varsator Uranus, planeta dominanta a Varsatorului, iubeste originalitatea si neprevazutul, caracteristici ale evolutiei, dar nu neaparat a uneia usoare. De multe ori, se pare ca Varsatorul isi pune singur bete in roate, esuand sa bifeze reusitele meritate, in ciuda tuturor calitatilor sale. Ca si cum ar fi strivit de o karma grea! Povara acesteia se manifesta mai ales in dragoste. Pretentiosi si independenti, Varsatorii isi gasesc foarte greu sufletul pereche.