Zodii de femei care fură bărbatul alteia

328

Pentru unele dintre noi, adevărata fericire nu constă în armonia unei relații sau în intimitatea căminului, ci în provocare. Exaltarea nu apare decât atunci când scopul ce trebuie atins rimează cu imposibilul, iar satisfacția nu e garantată decât de numărul de piedici doborâte.

Noi te sfătuim să ai grijă, dacă în cercul tău de cunoștințe este prezentă una dintre zodiile de mai jos. Departe de a le acuza pe toate, te avertizăm că femeile de mai jos sunt atrase, cu precădere, de bărbatul alteia!
Zodii de femei care râvnesc la bărbatul alteia

Din păcate, zodiile de mai jos sunt capabile să fure bărbatul unei alte femei, atât de puternică este tentația de a-l avea!

Gemeni

Unii o numesc duplicitară, prefăcută sau ipocrită! Dar ce ar putea face biata nativă, dacă însăși semnul ei este reprezentantul dualității? Femeia din zodia Gemeni se numără printre vrăjitoarele zodiacului: e fermecătoare, seducătoare și poate câștiga orice bărbat își dorește.

Extrem de inteligentă, semn adaptabil, Geamăna nu se va putea abține să nu îți fure bărbatul, dacă are impresia că simte ceva pentru el. Pentru ea, o legătură nu poate fi închistată în tradiții, iar dragostea trebuie să rămână, înainte de toate, liberă. Dacă ea și iubitul alteia se doresc cu aceeași intensitate, de ce ar trebui să îi oprească cea de-a treia persoană, partenera oficială? Așa sună argumentele pe care această femeie și le oferă, în timp ce îi zâmbește ademenitor lui! Să o credem?

Săgetător

Continuăm lista femeilor care fură bărbați cu cea considerată a fi cea mai frumoasă din tot zodiacul, Săgetătoarea. Din păcate pentru protagonistele unei relații stabile, și această nativă e uluitor de sexi și capabilă să treacă peste interdicții, așa că pericolul de a o avea în preajma bărbatului lor este mare!

Săgetătorul se numără, de asemenea, printre semnele zodiacului care prețuiesc independența și aventura. Adoră să își testeze limitele și ar fi asfixiate într-o relație convențională, așa că nici ele nu privesc trădarea ca pe o tragedie, dimpotrivă. Astfel, cel mai probabil, superba Săgetătoare care îi face ochi dulci iubitului tău își spune că nu are nicio responsabilitate dacă lucrurile vor merge mai departe, pentru că el e cel implicat într-o relație, iar decizia îi aparține în totalitate!

Berbec

Impulsivă și hotărâtă, nativa din zodia Berbec se numără printre cele mai mari primejdii ale zodiacului. Fiind irezistibil atrasă de bărbații care par imposibil de cucerit, ea va fi stimulată mai mult decât orice de verigheta de pe degetul lui sau de faptul că nu locuiește singur.

Mai mult, femeia Berbec nici nu are nevoie de argumente pentru a fura bărbatul alteia. Deși sufletul ei nu e deloc malefic, nu se va opri niciodată să îl consulte, atunci când se hotărăște să se implice într-o relație cu un tip „luat”. Rareori cântărește consecințele și face doar ceea ce vrea: mai e de mirare că nu se dă în lături nici de la singurul furt care nu este pedepsit de lege?

Pești

Dacă zodiile de mai sus nu fac parte din tabăra tipelor cuminți, de data aceasta facem o afirmație oarecum surprinzătoare: da, fata aceea dulce și timidă, pe care toată lumea o adoră, e capabilă să îți fure cu sânge rece bărbatul.

Deși Peștoaicele par cele mai colorate și mai diafane creații ale pământului, nu degeaba au suscitat apariția sintagmei „ape adânci”. Și ele sunt semne mobile (mutabile), ceea ce înseamnă că se adaptează cât ai zice „pește” și sunt capabile să se schimbe cu o viteză uluitoare. Desigur, sufletul milos al acestei zodii o va împiedica să iasă la vânătoare de tipi din pură plăcere, dar, dacă va face o pasiune pentru un bărbat implicat într-o relație, va reuși să se convingă singură, cu cele mai altruiste argumente, că trebuie să fie al ei!

Nu spunem că toate zodiile de mai sus vor fi implicate în trădări dramatice, dar ele resimt adesea impulsul de a fura bărbatul alteia! Nu strică niciodată să fii precaută în apropierea lor!