TOP 3 cele mai dificile zodii din horoscop

10019

Taur

Cei in zodia taur stiu cu siguranta ca aceasta este una dintre cele mai bune zodii. Taurii au suflet mare si generos si sunt mereu sidpusi sa-i dea camasa de pe ei pentru cei dragi. Cu toate astea, taurii sunt inclusi in topul zodiilor dificile din cauza fixitatii si incapatanarii specifice.

Taurul este fidel principiilor si filozofiilor sale de viata, atasat de ele pana aproape de aroganta si dincolo de ea. Se lasa cu usurinta condus de orgoliu si nu de dreptate sau ratiune. Nu accepta nici in ruptul capului critica si nu accepta cu niciun pret sa ii fie contrazise opiniile chiar daca ii demonstrezi logic ca nu sunt deloc indreptatite.

Nativii Taur persista in mod indarjit si incapatanat in teoriile lor in ciuda faptului ca nu sunt fundamentate, chiar daca sunt raniti din aceasta cauza, chiar daca lumea intreaga le demonstreaza opusul. Ei isi urmeaza orbeste si prosteste crezul indiferent de consecinte si indiferent de faptul ca ar putea jigni sentimentele cuiva. Ei sunt vanitosi si trebuie sa-si valideze cu orice pret punctul de vedere.

Fecioara

Desi are si multe calitati si este una din zodiile care se lupta in permanenta pentru a-si imbunatati propria persoana, Fecioara se numara in acelasi timp si printre cele mai dificile zodii ale astrologiei. De ce spunem acest lucru? Din cateva motive simple. Fecioara are mult simt critic (prea mult si aproape ca il duce la extreme uneori!) si este perfectionista, tolerand prea putin greselile celorlalti. Din acest motiv este malitioasa si jignitoare, usor agresiva chiar.

Pentru aceasta zodie perfectionista si intoleranta, greselile dor. Un nativ Fecioara te va pune cu usurinta la punct aratandu-ti unde si cum ai gresit pentru ca data viitoare sa nu se mai repete. Fecioara este vesnic nemultumita, lucru care se reflecta indeosebi in relatiile cu ceilalti. Nu este cu siguranta o persoana usor de abordat. Cand este stresata si obosita, iar rabdarea ii este pusa zdravan la incercare, Fecioara intra in stare autodefensiva. In consecinta, nu va ezita sa te boscorodeasca si sa te faca cu ou si cu otet indiferent de cat de drag i-ai fi.

Varsator

Varsatorul reprezinta cu siguranta o zodie frumoasa si aparte, fara de care lumea nu ar mai fi la fel. Indreptatit ar fi sa numim aceasta zodie nu “dificila”, ci greu de inteles… Multi sunt cuceriti de firea independenta, deschisa, libertina a Varsatorului, insa la fel de multi sunt speriati de ea. Nu putini sunt cei care nu tolereaza sa li se spuna verde in fata anumite lucruri sau sa se conecteze la starea de franchete crasa pe care o degaja Varsatorul. Nativilor Varsator nu le place sa urmeze cai batatorite si trasee pe care au mers si altii inaintea lor, iar acest lucru constituie nu de putine ori un mare dezavantaj in relatiile cu ceilalti.

Varsatorii nu rezoneaza cu oricine si ii tin la distanta pe cei pe care ii considera “limitati”. La randul lor, oricand de deschisi si toleranti se considera a fi in raport cu ideile celorlalti, sunt incapatanati si atasati de propriile idei. Nu fac rabat de la ele si nu ii poti convinge in ruptul capului de contrariu. Sunt nehotarati si isi gasesc cu greu drumul in viata, de multe ori incurcand si drumurile altora. Sunt considerati ciudati, atipici, dificili, deloc in “randul lumii”. Au lumea lor in care traiesc si nu lasa pe oricine sa patrunda acolo. Au nevoie de spatiu si libertate chiar si atunci cand sunt in cuplu ceea ce nu este intotdeauna “gustat” si inteles de partener.