TREI zodii incep sa simta linistea de dupa Eclipsa de Soare. Pentru acesti nativi vine o perioada lunga de pace si fericire.

268

Efectele Eclipsei de Soare ce a avut loc pe 10 iunie s-au simtit mai mult timp dupa ce acest eveniment s-a incheiat. Acest „Inel de foc” a eliberat multă durere pentru toate semnele zodiacale, iar efectele benefice vor dura până spre finalul anului. Pentru cele trei zodii prezentate mai jos, beneficiile deja incep sa se simta.

După data de 10 iunie există un sentiment real de speranță în aer, în special pentru nativii din zodia Rac, Fecioară și Pești. Acesti nativi vor avea parte de o perioadă lungă de liniște, pace și fericire.

Persoanele aflate sub semnul Racului adopta o atitudine nouă şi promiţătoare, după Eclipsa de Soare. Urmatoare perioada va aduce toate sentimentele, gândurile şi dorinţele  ascunse la suprafaţă, pentru a le face faţă şi pentru a te elibera de ele. Este cea mai bună ocazie de a decide ce păstrezi cu tine şi ce laşi în urmă. Va fi ca o trezire bruscă din starea de inactivitate pe care ai primit-o în braţe în ultimele luni. Poate fi începutul unei ere plina de oportunităţi pentru Raci.

Acesta a fost un eveniment astrologic foarte important pentru nativul Rac. Pregătește-te să scapi de sentimentele de depresie. Te simți plin de energie, aproape invincibil. Totul acum este despre curățenie, progres, fericire personală și recuperarea ta, așa că știi ce ai de făcut și ce te așteaptă. Nu ezita și apucă-te de treabă!

Nativii Fecioară vor intra într-o etapă spirituală, după ce au avut parte de evenimente cu impacte majore în viaţa lor în ultimele luni. Neliniştea şi teama de necunoscut au fost prezente în viaţa ta până în acest moment, însă Eclipsa de Soare a fost cea care ti-a deschis ochii şi ti-a demonstrat că tot ce s-a petrecut în viaţa ta a avut un motiv întemeiat să se întâmple. Frica de necunoscut se va arăta a fi un loc plin de oportunităţi, siguranţă şi sentimente pozitive pentru tine. Totodată, în urmatoarea perioadă ai ocazia să te reinventezi şi să te îndepărtezi de vechea ta personalitate care ţi-a adus toată neliniştea. Este momentul în care poţi accepta provocarea de a te arunca în necunoscut.

Deși lucrurile s-ar putea simți, de asemenea, ca și cum s-ar întâmpla prea repede sau fără avertisment, adevărul este că ai lucrat până în acest moment și o schimbare reală și dură a fost și este inevitabilă. Știai aceasta de altfel, așa că nu ar trebui să fie o surpriză, ci totul a condus până în acest moment. Toate s-au întâmplat așa cum a trebuit, pentru ca tu să ajungi acum aici, în acest moment unic.

Dintre toate cele trei zodii care vor resimţi efectele eclipsei Solare, Peştii sunt cei care vor trăi la intensitate maximă. În ultima perioadă, te-ai simţit poate prea stingherit şi diferit faţă de societate, iar ziua de mâine îţi va oferi oportunitatea de a pune capăt acestor sentimente. Ai nevoie de acţiune în viaţa ta, aşa că este timpul pentru o schimbare imediată şi evidentă a personalităţii tale şi al stilului tău de viaţă.

Sursa articol: us24.ro , ce-spun-astrele.ro