Horoscop MAI 2021. Surprize mari in dragoste si probleme financiare.

549

Horoscop MAI 2021. Ce zodii au mare ghinion la bani în luna MAI. Horoscopul lunar MAI 2021 anunță momente de foc pentru multe zodii, la capitolul bani, dragoste, cariera. Probleme majore pentru nativii zodiei Balanță, care vor fi cei mai afectați în luna mai. Previziuni complete pentru toate zodiile.

VEZI SI –> PATRU zodii care au parte de multă FERICIRE în luna MAI

Berbec

În jurul sau cursul datei de 2, s-ar putea să fii mai înclinat(ă) spre introspecție și meditație. Nu-ți programa călătorii la mare distanță de casă și examene, cel puțin pentru o perioadă. În cursul sau jurul lui 12 și 13, nu ești tu însuți(ăți) și reapar tensiunile între tine și superiorii, la fel și problemele cu banii. După data de 20, șarmul și carisma ta sunt la cote ridicate, prilej numai bun să-ți dai întâlniri dacă nu există nimeni în viața ta. În 22, se pot ivi cheltuieli pe care nu le-ai prevăzut.

Taur

Evită să acorzi încredere nestrămutată prietenilor ori împrumuturi mari. Altfel, în cursul zilei următoare, poți avea parte de o mare dezamăgire și să pierzi mulți bani. Vei avea parte de trăiri intense și răsturnări de situație pe tot parcursul lunii. Banii devin o capcană pentru tine, motiv pentru care relația cu cei din jur va avea de suferit. S-ar putea să fii mai reactiv(ă) decât de obicei la ce se-ntâmplă în jurul tău. La capitolul dragoste, se anunță surprize mari, astfel că nu este exclus să reapară în viața ta o persoană din trecutul tău amoros.

Gemeni

Accentul cade pe carieră la începutul lunii, unde pot avea loc schimbări chiar mari. Vei avea mari temeri legate de viitorul financiar, motiv pentru care pot interveni tensiuni în parteneriatul de afaceri sau între tine și cel drag pe seama carierei. Fricile legate de carieră se mențin pe tot parcursul lunii viitoare. În cursul sau jurul datei de 15, cariera ta sau a partenerului poate redeveni un subiect spinos pe ordinea de zi. Discuții în contradictoriu pe tema încrederii sau a banilor în parteneriatul de viață și/sau de afaceri în care ești implicat(ă) acum.

Rac

Ai o mare încredere în destin, dar nu uita că uneori mai este nevoie să iei și tu frâiele propriei sorți. În cursul sau în jurul lui 10, se arată vești bune pentru nativii(ele) acestei zodii implicați(te) într-o relație la distanță. În plus, nu lăsa cariera și posibilele probleme de la muncă să treacă pragul casei. În cursul sau jurul lui 12, poți întâmpina încercări la serviciu. Vei fi nevoit să îți asumi riscuri mari, să stai peste program, să faci sacrificii pentru a redeveni cel mai bun. La final, eforturile tale vor fi apreciate de șefi.

Leu

Ține-ți trăirile și sentimentele sub control. În cursul sau preajma zilei de 10, s-ar putea să apară o revigore pe plan intim, dar ai parte de mari încercări pe plan profesional. Tot atunci, începe o perioadă în care te înțelegi mai anevoios cu copiii, iar pe plan sentimental, norocul se prinde mai greu de tine. Caută totuși să nu disperi, ai mai trecut prin asta. Axează-te în permanență pe perfecționarea profesională.

Fecioară

Comunci mai bine cu parteneruld e viață și/sau de afaceri, deși s-ar putea ca pe parcurs să ai unele dubii în ceea ce privește buna credință a celui drag. Nici în familie nu stau lucrurile mai roz, dar nu te certa cu partenerul din cauza aceasta. Fricțiuni în cuplu, certuri aprinse, dar peste care se poate trece până la finalul lunii. Nu lăsa cariera să intervină între tine și partener. Din 27 încolo, dă dovadă de maturitate în cuplu.

Balanță

Tenisiuni acasă și la muncă, dar încearcă să nu-ți descarci nervii la birou. Știi că ești provocat, că ți se pun nervii la încercare, așadar nu da curs celor care încearcă să te enerveze. Până la finalul lunii, ai parte de schimbări în plan amoros, iar pasiunea în cuplu se reaprinde. Din 29 încolo, atmosfera de acasă poate ajunge destul de tensionată la locul de muncă. S-ar putea să fii nevoit să schimbi definitiv locul de muncă.

Scorpion

Te preocupă în special viața de familie. Te bucuri de clipe frumoase alături de partener și copii, numai că te așteaptă bătăi de cap la muncă și nici cu banii pari să nu stai prea strălucit. În cursul sau în jurul zilei de 12, indicat ar fi să nu te-ntizi mai mult decât ți-e plapuma. Pune câte ceva deoparte. Chiar dacă se mai anunță mici câștiguri, sumele nu sunt suficiente încât să-ți asigure traiul la care ai visat. La finalul lunii apar crize de gelozie și posesivitate.

Săgetător

Astrele îți atrag atenția asupra vieții de familie căreia ar trebui să i te dedici mai mult. În cursul sau jurul zilei de 10, se observă primele îmbunătățiri pe acest plan, dar mai apar provocări pe plan financiar dacă nu ești atent(ă). Nici pe partea de expansiune nu mai ești cel(a) de obicei, dar îți face bine să te maturizezi. Caută deci să vezi viața din alt unghi. În cursul sau în preajma zilei de 12, pot apărea fricțiuni între tine și anumiți membri ai familiei. Familia va fi pe primul loc în luna aprilie și încerci să faci tot posibilul ca problemele exterioare să nu îți deranjeze mediul plăcut al căminului.

Capricorn

Viața ta socială primește un impold din partea astrelor. Acesta se continuă și în data de 10, cu mențiunea că apar tensiuni pe plan domestic și că ești mai puțin cerebral(ă) cu propriile-ți preconcepții și prejudecăți. În cursul sau în jurul datei de 12, nu da crezare bârfelor și zvonurilor. În cursul sau preajma lui 13, se pot ivi noi fricțiuni în familie. Vei deveni mai puternic după toate aceste probleme, vei căpăta forța de învinge și de a lupta contra tuturor.

Vărsător

Vei descoperi noi modalități și ocazii de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor pe care le-ai realizat până acum. În cursul sau în jurul lui 10, ele se pot înmulți, dar ține cont că pot apărea vești nu prea plăcute din punct de vedere financiar sau din direcția proiectele de grup sau de viitor. În cursul sau jurul lui 12, nu face investiții în idei de afaceri. Bârfele iar îți dau târcoale, dar nu pleca urechea la ele. Vei negocia parteneriate importante care îți vor aduce bani mulți.

Pești

Ești în toane bune și-ntr-o formă de invidiat. Se menține acest trend ascendent și-n 10, dar ține cont că nu se recomandă să faci cheltuieli care nu aduc nimic de perspectivă, iar în domeniul carierei s-ar putea să stagnezi o vreme. În cursul sau în preajma zilei de 12, pot apărea tensiuni între tine și superiori, dar caută să nu le dai curs. Nu lua bani cu împrumut și nici cheltui prea mult, deoarece luna aprilie nu va fi luna banilor pentru tine. Viața ta socială nu mai este ce-a fost și chiar se răceasc relațiile sociale, în special cele de muncă.