Cele mai puternice zodii: CINCI castigatori alesi de astre

1603

Fiecare semn zodiacal are punctele sale puternice si slabe, dar cinci dintre acestea se remarca, in acceptiunea astrologilor, drept cele mai aprige, de neclintit in fata obstacolelor, care se ridica indiferent de cat de grele ar fi loviturile vietii

Scorpion Dispute referitoare la cel mai puternic semn zodiacal exista intre astrologi dintotdeauna, insa Scorpionul se pare ca iese castigator la puncte. Misteriosi, fermecatori si inteligenti, nativii din Scorpion sunt lideri innascuti, daruiti sa-si duca la indeplinire menirea cu orice pret, acel tip de oameni despre care se spune ca nu este bine sa te pui.

Energia lor fabuloasa si determinarea de care dau dovada in atingerea scopurilor, dorinta lor de a conduce ii face irezistibili in fata multora. Scorpionii, care au ca simbol pasarea Phoenix, stau extraordinar de bine si la capitolul intuitie, ceea ce ii ajuta enorm in atingerea obiectivelor. Nu-i vezi ca-si ies prea des din fire, dar intotdeauna sa te astepti la razbunare. In ciuda acestei trasaturi negative, Scorpionul face parte din cele mai puternice zodii.

Leu Nativii din zodia Leului ar putea sta pe acelasi nivelul cu cei din zodia Scorpionului, spre diferenta de celelalte trei zodii considerate puternice: Capricorn, Berbec si Sagetator. Maiestuos, plin de energie, Leul atrage masele cu un magnet.

Ca si Scorpionul, Leul este un lider innascut si, de regula, reusesc sa aiba succes in ceea ce-si propun, in special in zona politica sau la nivel de conducere in corporatii. Carismatici si foarte increzatori, activi din cale afara, cu o atitudine generoasa, au darul de a-si atrage simpatia si de a cuceri foarte usor oamenii. Faptul ca se foloseste cu eficienta de aceasta trasatura califica Leul in randul celor mai puternice zodii.

Capricorn Muncitori, loiali si sinceri, Capricornii sunt extrem de puternici, desi poate ca nu lasa aceasta impresie la prima vedere. Au o vointa cu adevarat de fier, particularitate care se regaseste la acest nivel la foarte putine zodii. Sunt extrem de logici, foarte ambitiosi si mereu dispusi sa munceasca din greu atunci cand intrevad rezultate pozitive intr-o perioada scurta de timp.

Nu in ultimul rand, nativii din Capricorn sunt prieteni de nadejde, fiind acele persoane care raman alaturi in cele mai dificile momente.

Berbec Nativii Berbeci au un entuziasm egalat doar de energia lor. Au curajul de a se aventura acolo unde altii nu s-ar incumeta, iar in politica se simt ca pestele in apa.

Berbecul este recunoscut ca fiind extrem de direct atunci cand are ceva de spus, indiferent de cat de deranjant ar fi ceea ce gandeste. Nu cunosc teama atunci cand isi pun ceva in cap, traind pentru a da piept cu provocarile. Nici nu-i de mirare ca Berbecul face parte din cele mai puternice zodii.

Sagetator Nu in ultimul rand, nativii din Sagetator sunt independenti, curajosi si au darul de a privi aproape mereu partea plina a paharului in viata. Generosi, sunt in stare sa-si dea camasa de pe ei pentru a ajuta un seaman aflat la ananghie, iar sinceritatea lor ii face demni de admiratie.

Este posesorul unei mari puteri intelectuale si are o extraordinara dorinta de deschidere catre lume si mondenitate. Este atras de valorile inalte, profund morale si este convins ca oamenii isi pot depasi conditia prin educatie. Convingerile sale puternice si vasta capacitate de a citi dincolo de randuri au reusit sa includa Sagetatorul in randul celor mai puternice zodii.