Cele mai puternice zodii. Pot depăși mai ușor ca alții momentele grele.

683

Există câțiva nativi care reușesc mai ușor ca alții să treacă peste obstacole datorită firii lor tari.

CAPRICORN

Chiar dacă la prima vedere nu ar părea, nativii din Capricorn sunt foarte puternici. Au o voință de fier, sunt logici, ambițioși, muncitori. De asemenea, sunt prieteni foarte buni care rămân alături de ceilalți în momentele dificile. Capricornii se descurca mult mai usor in situatii limita, in situatii coplesitoare decat altii.

SCORPION

Scorpionii sunt foarte încăpățânați și au multe de pierdut din acest motiv. Dar totodată, acești nativi sunt și foarte determinați și nu se lasă păgubași atunci când își propun ceva. Indiferent prin ce greutăți trec, vor reuși să depășească orice obstacol cu fruntea sus și să fie tot mai puternici.

LEU

La fel ca nativii din Scorpion, Leii sunt lideri înnăscuți și reușesc să aibă succes în tot ce-și propun. Sunt foarte carismatici și încrezători și reușesc cu ușurință să câștige simaptia celor din jur. Leul are o rezistenta mentala incredibila si va rezista testului timpului cu priceperea lui. Cei nascuti sub acest semn zodiacal au facut si vor face multe lucruri uimitoare in viata lor, iar majoritatea acestor realizari sunt mai degraba mentale decat fizice.