Cele mai sensibile zodii. Ai grija sa nu le ranesti!

10751

Chiar dacă reușesc destul de bine să-și țină emoțiile sub control, unele zodii sunt atât de sensbile încât trebuie să avem grijă cum ne comportăm cu ele ca să nu le rănim.

Pești

Nativul din Peşti este, probabil, cel mai sensibil dintre toate semnele zodiacale. Este foarte blând şi lipsit de egoism, conştient de emoţiile altor oameni pentru care are o grijă deosebită. Uneori, însă, emoţiile îl copleşesc, iar când se întâmplă asta devine trist sau deprimat.

Peștii sunt de multe ori neîncrezători în propriile puteri și poate de prea multe ori nivelul lor de atenție îl depășește pe cel de inițiativă. De aici și sensibilitatea – au o frică patologică de a începe lucruri noi pe cont propriu, iar la cea mai mică aluzie se pot demoraliza complet.

Fecioară

Sunt nativi extrem de analitici și critici, dar au mai multe laturi. Feciorele au tendința să își interiorizeze emoțiile și sentimentele, sentimente care sunt totuși de o intensitate mult mai mare decât ar putea părea.

Iubirea si armonia sunt foarte importante pentru ele in viata, iar daca nu au parte de ceea ce isi doresc, sufera mult si se inchid fata de cei din jur. Putine persoane apropiate cunosc suferinta din sufletul lor si, de obicei, afla despre ea doar atunci cand ajunge la cote inalte, iesind parca prin porii pielii.

Rac

Faptul că nativii din Rac sunt extrem de sensibili nu mai e un secret pentru nimeni, deși ei încearcă să ascundă acest lucru. Ei simt o gamă largă de emoții, de la bucurie la disperare, de la furie la afecțiune, cu intensități diferite de fiecare data. Nu ezită să-și exprime în mod deschis sentimentele.

Racii sunt intuitivi şi îşi dau seama rapid de sentimentele celor din jurul ei. Ei simt lucrurile profund şi au o viaţă interioară bogată care iese uneori la suprafaţă. Din moment ce au o aşa imaginaţie vie, racii pot deveni mari artisti. Sunt foarte sentimentali şi acordă importanţă oricărui lucru destul de mult.