Cele mai stabile zodii în dragoste

3910

Cinci zodii pentru care ”la bine și la rău” este un jurământ pe viață!

Horoscop dragoste. ”La bine și la rău” este un jurământ tot mai greu de ținut într-o relație. Însă astrologii sunt de părere că cinci zodii sunt capabile, totuși, să îl onoreze, iar acestea sunt: Taur, Rac, Fecioară, Balanță și Capricorn.

Taur

Taurii vor căuta mereu relații stabile și luptă pentru demonstra asta în fiecare zi. Jurămintele sunt literă de lege pentru ei. Adoră să aibă o căsnicie trainică, motiv pentru care își aleg cu mare atenție partenerul cu care pornesc la drum. Dacă ai un Taur în viața ta, bazează-te pe el! Nativii Taur sunt printre cei mai stabili și mai fideli din tot zodiacul. Ajung să se îndrăgostească foarte greu, dar când o fac, va fi pentru totdeauna. Odatǎ siguri cǎ sunt alături de persoana potrivitǎ, sunt foarte devotați și cer același lucru în schimb. Pentru ceea ce cred și iubesc sunt în stare să facă mari compromisuri.

Rac

Racii sunt familiști prin definiție. Ei nu abandonează corabia atunci când e pe cale să se scufunde, ci vor rămâne acolo cu prețul suprem. Nativii zodiei Rac nu trădează și nu fac promisiuni deșarte în relație. Fidelitatea rămâne printre punctele lor forte. Se spune despre Raci cǎ sunt duri în exterior și sensibili în interior. Şi chiar așa este. Le este teamă că ar putea fi rǎniți încât deseori se închi în ei sau dispar când te aștepți mai puțin. Racul are nevoie de încredere și de atenție și este foarte prudent când își dǎruiește inima. Se atașează în timp, dar se poate îndrǎgosti pentru totdeauna. Este genul care chiar și dupǎ o despǎrțire, pǎstrează legǎtura cu acea persoanǎ și îi reține și ziua de naștere. La rândul său, nativul Rac nu va suporta sǎ fie înșelat și nici mǎcar sǎ i se stârneascǎ gelozia. Asta îl poate rǎni profund și îndepǎrta.

Fecioară

Fecioarele au nevoie de stabilitate în viață, de aceea, plătesc la rândul lor cu aceeași monedă, în toate domeniile vieții. Fecioara este cea mai altruistă si cea mai capabilă sa se pună în slujba semenilor. Ştie mai bine ca oricine să fie permisiva şi crede cu tărie ca viaţa fără concesii nu există în realitate. Fiind semn de pǎmânt, Fecioara este foarte practicǎ, iar caliatea mutabilǎ a semnului o face, de asemenea, foarte flexibilǎ și plinǎ de resurse. Fecioara caută perfecțiunea în toate, astfel cǎ, atunci când se ocupă de ceva, nu abandonează până când nu are certitudinea lucrului bine fǎcut. În dragoste, Fecioara oferă tot partenerului: afecțiune, fidelitate, muncă.

Balanță

Balanța nu dă bir cu fugiții la prima greutate, ci dimpotrivă, obstacolele o determină să lupte și mult pentru ceea ce i se cuvine. Așteaptă aceleași lucruri de la partener, de aceea îl va alege cu grijă și ”până la adânci bătrâneți”. Nimeni nu știe mai bine decât acest semn zodiacal, sǎ compare, sǎ cântǎreascǎ, sǎ analizeze o problemǎ din mai multe puncte de vedere, pânǎ la decizia finală. De aceea, lângă un astfel de nativ nu poți decât să te simți pe veci în siguranță!

Capricorn

Cea din urmă zodie este poate cea mai dedicată și mai altruistă zodie din câte există. Practic, nativul acestei zodii trăiește, respiră pentru ființa iubită și face tot posibilul să salveze o relație. De altfel, Capricornul este stabil, asumat, și chiar dacă simte că nu ia decizii potrivite, trăiește cu ele, își duce „crucea” până la final. Capricornii nu pot sta liniștiți atunci când un apropiat este în probleme, ci se oferă cu totul, ca să fie bine. Capricornul este extrem de devotat și este în stare de mari sacrificii pentru relația lui și pentru familie. Nu agreeazǎ frivolitatea, ci vrea seriozitate. Partenerul ideal pentru un Capricorn este persoana care știe ce vrea, care are scopuri precise și ambiția de a le atinge. Capricornul nu este neapărat adeptul vorbelor, al declarațiilor siropoase, ”te iubesc-urilor” spuse dimineața, la amiază și seara, ci este adeptul faptelor, al demonstrațiilor de dragoste, infinit mai importante.