CINCI zodii care trec prin schimbari majore vara aceasta. Transformari radicale si neasteptate.

867

Descopera cele 5 zodii care vor trece prin schimbari radicale in vara anului 2022

Taur Daca pana acum Taurii au fost fideli rutinei, vara anului anului 2022 le va bulversa existenta. In aceasta perioada iese la lumina o noua versiune a personalitatii lor: vom avea, astfel, ocazia sa facem cunostinta cu un Taur mai increzator in fortele proprii si pregatit sa descopere si sa infrunte ceea ce l-a speriat intotdeauna: necunoscutul. In plan sentimental, Taurul va face tot ce tine de el pentru fericirea proprie, se va arunca in bratele iubirii cu frenezie, va trai fiecare zi ca si cum ar fi ultima si va profita de orice ocazie i se va ivi in cale, lucruri pe care pana acum nu obisnuia sa le faca. In ceea ce priveste sectorul profesional, Taurul va fi puternic motivat sa acceada la noi oportunitati in cariera, sa vaneze promovarile, ba chiar sa-si schimbe jobul daca cel actual nu-l mai satisface. Iar astrele vor fi de partea lui in toate aceste demersuri.

Fecioara Pentru acesti nativi, vara anului 2022 va insemna, in primul rand, evolutie personala. Restrictiile si interdictiile pe care si le-a impus pana acum vor deveni amintire. Astrele ii vor da Fecioarei puterea si increderea necesare pentru a-si decide propria existenta. Pe plan profesional, va trebui, evident, sa munceasca pentru a obtine ceea ce-si doreste, dar ambitia si determinarea ei, mai puternice ca niciodata, ii vor permite sa bifeze aproape toate telurile pe care si-a propus sa le atinga. In plan sentimental, lucrurile vor merge intr-o directie neasteptat de buna. Daca sunteti intr-o relatie, aceasta se va imbunatati considerabil, caci partenerul de cuplu nu va avea cum sa nu admire la voi naturaletea si lipsa de rigiditate, aspecte cu care nu prea era obisnuit pana acum. Daca sunteti singuri, aceasta vara are toate sansele sa fie vara marii intalniri.

Leu Cel mai extrovertit semn zodiacal, Leul, va avea si el parte de schimbari radicale in vara anului 2022. Acesta va renunta la o mare parte dintre obiceiurile sale, iar in schimbul acestei renuntari isi va descoperi o fata noua a personalitatii sale. Daca pana acum, superficialul a avut un loc important in viata Leului, in aceasta perioada, acesta va merge dincolo de aparente, va analiza lucrurile si situatiile in profunzimile lor pentru a fi in acord cu valorile adanc ascunse in el. Aceasta schimbare nu va fi intotdeauna usor de suportat de el sau de cei din jurul lui, insa este extrem de importanta pentru ca ii va permite sa se concentreze asupra esentei lucrurilor, si nu asupra aparentelor. Pe plan profesional, Leul va avea parte de instabilitate, insa vestea buna este ca orice perturbare va avea impact pozitiv asupra carierei sale. Sentimental, in aceasta vara Leul va avea parte de un nou inceput. Daca este fericit in relatia de cuplu, aceasta va deveni mai infloritoare si se va consolida. Daca nu este fericit cu partenerul de viata, in urmatoarele luni Leul va pune capat relatiei si va incepe de la zero, respectandu-si cu sfintenie nevoile afective.

Capricorn Capricornul este cel de-al patrulea semn zodiacal care se va redescoperi in vara anului 2022. Dupa ce, in ultimele luni, acesta s-a interiorizat si s-a izolat, acum va vedea viata dintr-o alta perspectiva si va accepta cu mare usurinta schimbarile din viata lui. Capricornul nu va ezita sa exploreze noi orizonturi in toate domeniile. El, care multa vreme s-a multumit cu rutina zilnica, isi va intinde acum aripile si se va avanta fara nicio teama catre noi provocari. Pe plan financiar, aceste luni de vara ii vor aduce si venituri deloc de neglijat daca stie sa negocieze o promovare sau diverse contracte. In sectorul sentimental, Capricornii singuri au sansa sa-si intalneasca marea dragoste. Cei aflati intr-o relatie vor fi capabili sa-si reevalueze comportamentul fata de partener, sa realizeze unde gresesc, sa-si indrepte greselile si, astfel, sa-si consolideze relatia, ba chiar, acolo unde e cazul, sa treaca la un alt nivel (oficializare, decizia de a avea un copil).

Pesti Am ajuns si la ultima din cele 5 zodii care vor trece prin schimbari radicale in vara anului 2022. Contextul astral al acestei perioade ii va “ajuta” pe Pesti sa traiasca una dintre cele mai optimiste perioade. Ajutati de o excelenta intuitie, acesti nativi vor sti sa sesizeze oportunitatile care sa le permita sa avanseze si sa-si atinga scopurile. Pana acolo, insa, Pestii vor mai trebui sa-si depaseasca indoielile si timiditatea. Iar astrele ii vor ajuta sa devina mai increzatori ca niciodata si, astfel, sa experimenteze implinirea personala. In sectorul profesional, Pestii vor reusi sa se afirme, vor indrazni sa-si asume riscuri si sa solicite sa li se dea mai multe sarcini de serviciu care sa implice responsabilitati mai mari. In plan sentimental, Pestii aflati intr-o relatie de cuplu vor trai o dragoste sublima si vor face tot ce tine de ei pentru fericirea partenerului si pentru cea proprie. Celor singuri, in urmatoarele luni, marea dragoste le poate bate la usa.