Zodiile avantajate in luna MAI. Cei PATRU nativi rasfatati de astre!

493

Taur Esti pe piedestal sau daca inca nu te-ai urcat te vor urca evenimentele din urmatoarea perioada. Fii cat de determinat pe reusite si succes si fa tot ce depinde de tine. In cazul in care eclipsa te-a sensibilizat nu te lasa ingenuncheat si aduna-ti fortele.

Gemeni Implicarea ta cu ceilalti va fi un punct culminant major, aceasta include casatoria si parteneriatele de afaceri. Unii dintre voi pot calatori pe distante lungi, in timp ce altii vor incepe o noua etapa in viata, care va va deschide cai la care nu ati visat niciodata.

Balanta In viata Balantelor se schimba foarte multe lucruri in bine. In plan financiar au tot ce au nevoie si nu vor duce lipsa de nimic. In plan sentimental nativii singuri, au sanse mari sa-si intalneasca sufletul pereche. Nativii aflati deja intr-o relatie se bucura de clipe de neuitat alaturi de partener si isi fac planuri de viitor impreuna.

Varsator Sunteti extrem de calculati, aveti energie pozitiva si va dovediti foarte corecti in tot ceea ce faceti. Astrele va stimuleaza creativitatea si ambitia de a duce la capat tot ceea ce incepeti.